Ο ρεμπέτης Κουτσαβάκης έκανε άσμα το… «Ρε Ματζόρε» (video)

Το «Ρε Ματζόρε» της ζωής πληρώνει με αγάπη ο ρεμπέτης Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης, ο οποίος έγινε διάσημος μέσα στην καραντίνα επειδή οργάνωσε κορονοπάρτι μαζί με άλλους μουσικούς και τον «κάρφωσε» ο πρώην της συντρόφου του!

Μετά τη δημοσιότητα που έλαβε η ιστορία του, ο ρεμπέτης Κουτσαβάκης, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, έγραψε το τραγούδι «Ρε Ματζόρε», το οποίο κυκλοφόρησε μαζί με βιντεοκλίπ.

Ο ίδιος, μάλιστα, στη διαδικτυακή παρουσίασή του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρώην της αγαπημένης του, ο οποίος τον… έδωσε στεγνά στις Αρχές για το κορονοπάρτι, γεγονός που λειτούργησε ως αφορμή για να τον μάθει το πανελλήνιο πριν από περίπου δύο μήνες.

Ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης με το μπουζούκι του ανάμεσα σε φίλους του μουσικούς

Η ιστορία του απασχόλησε τότε τα μέσα ενημέρωσης και ο Κουτσαβάκης χάρη στον αυθορμητισμό του κατάφερε να γίνει συμπαθής.

Viral

«Δεν γίνεται κάποιος να μου απαγορεύσει να παίξω το ρε ματζόρε για τη δικιά μου τη ζωή» είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων. Αυτό το «ρε ματζόρε» λοιπόν έγινε viral και ο ρεμπέτης από τη Θεσσαλονίκη άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και το έκανε τραγούδι, με το οποίο αφηγείται όλη την περιπέτειά του.

Ο ίδιος τώρα φαίνεται να ζει το όνειρό του και στην ανάρτηση του βιντεοκλίπ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Γιώργο Αρσενάκο, CEO και συνιδρυτή της Panik Records, που κυκλοφόρησε το τραγούδι, αλλά και τον πρώην της κοπέλας του, που πρόδωσε το κορονοπάρτι, λέγοντας «Να ‘ναι καλά ο άνθρωπος».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό