Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τζωρτζίνα Νικάκη: Σαρώνει με live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και κλέβει την...

Φουλ από live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, είναι ο Δεκέμβρης...

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Τα retweets του Ουγγαρέζου που εξόργισαν την Καινούργιου: «Τον λυπάμαι»

Δεν ξέρουμε τι ζόρι τραβάει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την εξωτερική εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου και σιγοντάρει εκείνους που την κράζουν στο twitter.

Το σίγουρο είναι πως κατάφερε να την κάνει έξαλλη, βάζοντας ακόμη μία κόντρα στο… βιογραφικό του! Ο συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έστρεψε, στα καλά καθούμενα, τα… βέλη του εναντίον της οικοδέσποινας του «Ευτυχείτε», στο Open.

Ολα άρχισαν όταν ο Δημήτρης έκανε retweet κάποια αρνητικά σχόλια για την Κατερίνα, με τους διαδικτυακούς φίλους της παρουσιάστριας να την ενημερώνουν για την κίνησή του. «Μιλάει για φρέσκα πρόσωπα και έχει το χάσταγκ του “Ευτυχείτε”, που η τελευταία φορά που το πρόσωπο της Καινούργιου έμοιαζε φρέσκο ήταν στην τρίτη δημοτικού» αναφέρει το ένα tweet που αναδημοσίευσε ο πανελίστας του «Πρωινού». Οσο για το δεύτερο, είναι ακόμη χειρότερο και λέει: «Η Καινούργιου είναι 35 και με το ντύσιμο και το βάψιμο που κάνει μοιάζει με νεόπλουτη (ημιμαθή) 45άρα με 50άρα. Φρέσκο το λες και αυτό. Λογικό».

Διαβάζοντας τα retweets του Ουγγαρέζου, η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε» έσπευσε να του απαντήσει με τον δικό της «καυστικό» τρόπο. «Μ’ ενημερώνετε για τα retweets που κάνει ο Ουγγαρέζος θίγοντας για ακόμα μία φορά την εξωτερική μου εμφάνιση… Θλίβομαι και τον λυπάμαι… τίποτα άλλο!» έγραψε αρχικά η Κατερίνα. «Ακρως προσβλητικά για μια γυναίκα, πόσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα…και “παρουσιαστή” που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα… Πόσο κρίμα…» συμπλήρωσε λίγο αργότερα. Η Κατερίνα αναδημοσίευσε πολλά σχόλια συμπαράστασης από τους διαδικτυακούς της φίλους, ωστόσο, όταν ένας follower τής εξήγησε πως όταν βρίζουν τον Ουγγαρέζο κάνει επίσης τα σχόλια retweets, σχολίασε:

«Aλλο να τα κάνει για τον εαυτό του και άλλο για μία γυναίκα… και τα δικά μου τα αρνητικά κι εγώ τα κάνω retweet». Στον… χορό του twitter μπήκε και ο συνεργάτης της Κατερίνας στην πρωινή εκπομπή του Open Γρηγόρης Γκουντάρας, δείχνοντάς της δημόσια τη στήριξή του. «Δεν θέλω να χαλιέσαι με τίποτα!» έγραψε. «Γελάω αγάπη μου, όλα ΤΟΠ» του απάντησε εκείνη.

Να θυμίσουμε ότι από τον περασμένο Νοέμβριο, στον αέρα του «Ευτυχείτε», η Κατερίνα Καινούργιου είχε προδώσει πως δεν έχουν επικοινωνία με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αν και δεν έχουν τσακωθεί. «Με έχει κάνει και unfollow… Τον πιάνουν τα ψυχολογικά του, αλλά δεν πειράζει» είχε πει.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα