Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

«Ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα»: Η παράσταση που θα ανεβάσει το ΚΘΒΕ το καλοκαίρι

Τον βραβευμένο με Νόμπελ πρωτεργάτη του αμερικανικού θεάτρου, ΕΥΓΕΝΙΟ Ο’ ΝΗΛ και το αριστούργημά του «Ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα» σε απόδοση Νίκου Γκάτσου , θα συστήσει στο θεατρόφιλο κοινό το καλοκαίρι, το ΚΘΒΕ, σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου.

Πρόκειται για το πλέον αυτοβιογραφικό έργο του συγγραφέα, «ό,τι καλύτερο έχει γράψει ποτέ» όπως ο ίδιος συνήθιζε να λέει, καθώς μετά από σαράντα εννέα θεατρικά, βρήκε το σθένος ν’ αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος και να μιλήσει «για την παλιά του θλίψη που γράφτηκε με δάκρυα και αίμα» αποθησαυρίζοντας το τέταρτο βραβείο Πούλιτζερ της καριέρας του.

Συνθέτοντας την εξομολόγησή του μ’ ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και περιγραφές ολοζώντανων χαρακτήρων, γεμάτων αντιφάσεων και συναισθηματικών εκρήξεων, που δεν είναι άλλοι απ’ τους γονείς και τον αδερφό του, απαγορεύει στον οποιοδήποτε να διαβάσει κάτι απ’ το πόνημά του. Αλλά και ολοκληρώνοντάς το, ζητά ρητά να δει το φως της δημοσιότητας αφού περάσουν εικοσιπέντε χρόνια.
Σε μια ανάπαυλα απ’ τις πρόβες που ήδη ξεκίνησαν, συνομιλώ με τον πολυτάλαντο Τάκη Χρυσικάκο που επωμίσθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και υποδύεται τον πατέρα της οικογένειας Τάϊρον.
Μαζί με την Βέρα Κρούσκα, τον Χρήστο Διαμαντούδη, την Σταυριάνα Παπαδάκη και τον Θανάση Σαράντο, θ’ αναλάβουν να μας μυήσουν στην ομίχλη του Ο’ Νηλ.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα