«Πυρετός» θεωριών συνωμοσίας για τον νεκρό Φίλιππο – Το εμβόλιο, το «666» και η «προφητεία»

Δεν πρόλαβε να κλείσει τα μάτια για πάντα ο ελληνικής καταγωγής πρίγκιπας Φίλιππος και οι οπαδοί της Qanon κατέκλυσαν το διαδίκτυο με θεωρίες συνωμοσίας για τον θάνατό του στις 9 Απριλίου.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του θανάτου του 99χρονου συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, σύμφωνα με το Vice, τα μέλη της ομάδας συνωμοσιολόγων Qanon «χτύπησαν» πρώτη φορά. Ανάρτησαν τη θεωρία ότι αυτό που σκότωσε το «στήριγμα» της Ελισάβετ ήταν το εμβόλιο κατά του Covid-19, το οποίο ο γεννημένος στην Κέρκυρα Φίλιππος έκανε πριν από τρεις μήνες.

Με τη συζυγό του βασίλισσα Ελισάβετ

Αλλοι ισχυρίστηκαν ότι ο Φίλιππος ήταν ήδη νεκρός εδώ και ημέρες, αλλά το παλάτι το έκρυβε για να μην αποκαλυφθεί η αιτία θανάτου του. Οι θιασώτες της συγκεκριμένης θεωρίας συνωμοσίας υποστηρίζουν ότι ο σύζυγος της Ελισάβετ πέθανε διότι, εξαιτίας της πανδημίας, δημιουργήθηκε έλλειψη αδρενοχρώματος.

Βασανίζουν μικρά παιδιά

Πρόκειται για ουσία που οι συνωμοσιολόγοι θεωρούν ότι η παγκόσμια ελίτ λαμβάνει βασανίζοντας μικρά παιδιά για να ζει πολλά χρόνια. Παραλλαγή αυτής της θεωρίας συνωμοσίας θέλει τον Φίλιππο να είναι νεκρός εδώ και καιρό, και μάλιστα να δολοφονήθηκε.

Δημοφιλής έγινε επίσης, σύμφωνα με τη «New York Post», θεωρία που συνέδεε τον θάνατο του πρίγκιπα με το σατανικό 666. Ειδικότερα, οπαδοί της Qanon υποστηρίζουν ότι η ημερομηνία που πέθανε, 9 Απριλίου, και η ηλικία του -ήταν 99 ετών– σχηματίζουν τον αριθμό 999, ο οποίος είναι το «ανάποδο 666».

Τέλος, σύμφωνα με την «Independent», το πιο δραστήριο μέλος της ομάδας Qanon, ο «Mel Q», ισχυρίζεται ότι προέβλεψε τον θάνατο του Φιλίππου ακριβώς έναν χρόνο νωρίτερα. Σε ανάρτησή του στις 9 Απριλίου του 2020 ο Mel Q χρησιμοποίησε τον όρο «scot-free» και τώρα ερμηνεύει την πρώτη λέξη ως «Σκοτία», την οποία θεωρεί αναφορά στον Φίλιππο που είχε τον τίτλο του δούκα του Εδιμβούργου. Με τη λέξη «free» (ελεύθερος) υποστηρίζει πως εννοούσε ότι η ανθρωπότητα θα «ελευθερωθεί» από την επίγεια παρουσία του Φιλίππου.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...