Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Χρήστος Χρυσάφης: «Τα μπουζούκια μετακόμισαν στο… ελεύθερο Τελ Αβίβ»

Εικόνες που έχουν ξεχάσει οι Ελληνες ζουν οι κάτοικοι του Ισραήλ, καθώς πλέον η χώρα έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς διασκέδασης: πάρτι στους δρόμους, παραλίες κατάμεστες από οικογένειες και εμβολιασμένοι θεατές επιστρέφουν σε γήπεδα και συναυλιακούς χώρους.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Τη στιγμή που τα νυχτερινά κέντρα στη χώρα μας παραμένουν κλειστά για έναν ολόκληρο χρόνο, τα μπουζούκια έχουν… μεταφερθεί στο Ισραήλ, καθώς οι κάτοικοι της χώρας διασκεδάζουν με Ελληνες καλλιτέχνες και ελληνικά τραγούδια! Kαι όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι έχει κανείς πάνω του πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Ο λαϊκός τραγουδιστής Χρήστος Χρυσάφης με το που έκλεισαν τα νυχτερινά κέντρα στην Ελλάδα αποφάσισε να μετακομίσει στο Ισραήλ, μπας και δει… άσπρη μέρα, και τώρα ζει την επόμενη ημέρα, με την κανονικότητα να επανέρχεται σιγά σιγά! Μάλιστα, άρχισε να τραγουδάει στο μαγαζί Greco στο Τελ Αβίβ, με τον κόσμο να χορεύει και να διασκεδάζει ακούγοντας ελληνικά τραγούδια.

Μιλώντας στην «Espresso» μεταφέρει τη «νέα κανονικότητα» μετά τον κορονοϊό για τους εμβολιασμένους πολίτες: «Για να είμαι ειλικρινής, φοβόμουν ότι τίποτα δεν θα είναι όπως πριν και ότι ο κόσμος θα είναι επιφυλακτικός στη διασκέδασή του. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, καθώς από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ όλοι διασκεδάζουν στα μαγαζιά, χορεύοντας και πίνοντας από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Μάλιστα, σταμάτησε και η χρήση της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους. Πλέον δεν υπάρχει κανένας άλλος περιορισμός».

Ο λαϊκός τραγουδιστής ξεσηκώνει τους θαμώνες του Greco

Με πιστοποιητικό

Η επιστροφή όμως στους φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής δεν ισχύουν για όλους τους πολίτες, καθώς από τη διασκέδαση αποκλείονται και περιθωριοποιούνται όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, όπως εξηγεί.

«Υπάρχει μια εφαρμογή που πρέπει να έχει κανείς, η οποία πιστοποιεί ότι είναι εμβολιασμένος. Εκτός και αν έχει περάσει τον ιό και έχει αποκτήσει αντισώματα. Σε αυτή την περίπτωση λαμβάνει κανείς ένα χαρτί από το υπουργείο Υγείας, στο οποίο αναγράφεται ότι έχει περάσει Covid-19. Αν δεν έχεις εμβολιαστεί ή αν δεν έχεις το χαρτί του υπουργείου Υγείας, δεν μπορείς να μπεις σε εσωτερικό χώρο, σε εστιατόριο, κλαμπ κ.λπ.! Μπορείς όμως να καθίσεις σε εξωτερικό χώρο – αυτό δεν σ’ το απαγορεύει κανείς» εξηγεί στην «Espresso».

Ο Χρήστος Χρυσάφης λέει πως πλέον τα μπουζούκια έχουν μεταφερθεί στο Ισραήλ, με τους κατοίκους της χώρας να διασκεδάζουν με ελληνικά τραγούδια, όπως στο μαγαζί όπου τραγουδάει στο Τελ Αβίβ με την ονομασία Greco, ιδιοκτησίας Ισραηλινών.

«Η επιστροφή στην πίστα ήταν κάτι περισσότερο από αναγκαία για εμένα, όχι μόνο για οικονομικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους, όπως άλλωστε ισχύει για όλους τους καλλιτέχνες. Αυτό που γίνεται στο μαγαζί όπου τραγουδάω είναι απίστευτο! Οι Ισραηλινοί λατρεύουν τα ελληνικά τραγούδια, ξέρουν τους στίχους και χορεύουν από τσιφτετέλια μέχρι ζεϊμπεκιές. Νιώθω ότι τα μπουζούκια έχουν μετακομίσει από την Ελλάδα στο Ισραήλ» εξομολογείται στην «Espresso»!

Πόλος έλξης

Τέλος, μας λέει αν θεωρεί ότι πλέον το Ισραήλ μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης και για άλλους Ελληνες τραγουδιστές, με αφορμή μάλιστα τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος θα ταξιδέψει στη χώρα για να τραγουδήσει σε συναυλία στις 13 Μαΐου:

«Το Ισραήλ είναι μια πολύ όμορφη χώρα, με πολύ σοβαρή διαχείριση από την κυβέρνησή της σε όλους τους τομείς. Είναι ένα πολύ σοβαρό κράτος, με λίγα λόγια, αλλά δεν θα σου κρύψω ότι θα ήθελα υπό συγκεκριμένες συνθήκες να επιστρέψω στη χώρα μου. Το θετικό είναι ότι είναι πολύ κοντά και έρχομαι αρκετά συχνά».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα