Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Περικλής Κονδυλάτος για Ανθή Σαλαγκούδη: «Καταριέμαι τη ημέρα που σε γνώρισα» (video)

Ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ανθή Σαλαγκούδη γνωρίστηκαν μέσα από το Survivor και αρχικά φάνηκε να υπήρχε μία φιλία, η οποία όμως κατέληξε σε «έχθρα».

Οι δυο τους όσο συμμετείχαν στο ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται να είχαν φιλικές σχέσεις. Ωστόσο μετά την αποχώρηση του σχεδιαστή κοσμημάτων από το παιχνίδι φαίνεται πως η φιλία τους μπήκε στον… πάγο.

Η Ανθή Σαλαγκούδη σε συνέντευξή της, ισχυρίστηκε ότι ο πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας άρχισε να την κατηγορεί γιατί ήθελε να την εκδικηθεί για την αποχώρησή του.

Μάλιστα, η κόντρα μεταξύ των δύο πρώην παικτών φαίνεται να συνεχίζεται αφού ο Περικλής Κονδυλάτος έκανε μία «περίεργη» ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που αφορούσε ξεκάθαρα την Ανθή Σαλαγκούδη.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μία φωτογραφία της πρώην συμπαίκτριάς του και έγραψε στη λεζάντα μερικούς στίχους από ένα τραγούδι της Madonna.

«Cut me down the middle. Fucked me up a little. You had a few secrets I was never told.
Now everyone’s talking and I’m the last to know. I curse the day we met. The memory is haunting me. I wish I could forget», έγραψε χαρακτηριστικά όπου σημαίνει:

«Είχες μερικά μυστικά που ποτέ δεν μου είχες πει. Τώρα όλοι μιλούν και είμαι ο τελευταίος που ξέρω. Καταριέμαι τη ημέρα που σε γνώρισα. Η μνήμη με στοιχειώνει. Μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω»

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και εξήγησε το νόημα αυτής της δημοσίευσης ξεκαθαρίζοντας την θέση του:

«Αυτό το τραγούδι μου αρέσει πάρα πολύ και μου θυμίζει κάποια πράγματα που έχουμε ζήσει με την Ανθή. Η μετάφραση στα ελληνικά βγαίνει λίγο αρνητική και δραματική, το “καταριέμαι” είναι βαριά κουβέντα.

Η μετάφραση στα ελληνικά βγαίνει πολύ χειρότερη από το νόημα του τραγουδιού. Έχει να κάνει με αναμνήσεις και κάποια πράγματα που κόπηκαν ξαφνικά. Βγαίνει πολύ αρνητικό στα ελληνικά, που δεν είναι το νόημα του post. Απλά κάποιες φορές θεωρώ ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που περνούν από τη ζωή μας, στην αρχή ξεκινάνε με έναν τρόπο, μετά συνεχίζονται με έναν άλλο και τελικά καταλήγουν με έναν άλλο. Κοιτάζοντας πίσω τα πράγματα, απορείς πώς φτάσανε εκεί που φτάσανε. Τα συναισθήματα μέσα στο παιχνίδι είναι πιο έντονα και όλα διογκώνονται».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα