Πρωταγωνίστρια της σειράς «8 Λέξεις» ποζάρει δίπλα στη θάλασσα

Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «8 Λέξεις» έβαλε ένα ανάλαφρο κόκκινο φόρεμα και πόζαρε δίπλα στη θάλασσα.

Διατηρεί ένα ιδιαίτερα καλογυμνασμένο κορμί καθώς δεν σταματάει καθημερινά τις προπονήσεις ενώ προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της. Η Βαρβάρα Λάρμου αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με φωτογραφία που πόσταρε στο instagram.

Περιγράφοντας ένα 24ωρο της χωρίς γυρίσματα είχε πει στο περιοδικό «Down Town Κύπρου»: «Ξυπνάω νωρίς, θα πάω βόλτα με τον καφέ μου στο αγαπημένο μου πάρκο, στη Λευκωσία, θα περπατήσω και θα γυμναστώ εκεί. Έτσι ξεκινάω τη μέρα μου – ερχόμενη σε επαφή με τον εαυτό μου και τη φύση.

https://www.instagram.com/p/CNj35JQMUD6/

Αυτό με χαλαρώνει πολύ. Μετά θα δω φίλους αγαπημένους, θα διαβάσω, θα δω ταινίες, βαριέμαι τα ψώνια οπότε δεν θα επιχειρήσω να πάω στα μαγαζιά, ενώ θα κοιτάξω να τελειώσω τη μέρα με ένα ωραίο δείπνο είτε στο σπίτι, είτε έξω με φίλους. Αλλά, μη φανταστείς, οι μέρες που δεν έχω γυρίσματα και είμαι τελείως ελεύθερη, δεν είναι και τόσες πολλές…»

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο και τη σύζυγό του – «Κλαίει εδώ και 10 μέρες»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε με συγκίνηση για τη δύσκολη...

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Γόηδες «τυλιχτοί» σε πιτόγυρο

Πώς το ανύπαρκτο ψητοπωλείο «Η Σούβλα του Άρχοντα»… έψησε...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.