Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Πρώτη φορά μαμά η Χριστίνα Κοντοβά – Υιοθέτησε και τυπικά τη μικρή Εϊντα

Η Χριστίνα Κοντοβά ένιωσε «πρώτη φορά μαμά» και το γιόρτασε δεόντως στη μακρινή Ουγκάντα, όπου βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό, προκειμένου να υλοποιήσει το μεγάλο της όνειρο: να υιοθετήσει τη μικρή Εϊντα.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας ακολουθεί πιστά τη νομική διαδικασία που απαιτεί η αφρικανική χώρα στο θέμα της υιοθεσίας, περνώντας παράλληλα όμορφες στιγμές με την ανάδοχη κόρη της, η οποία δεν θ’ αργήσει πολύ να γίνει και τυπικά παιδί της.

Μάλιστα, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, που ήταν εχθές, ανέβασε στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία των δυο τους και έγραψε: «Πρώτη φορά “μαμά” #mothersday #adoptingada». Η Χριστίνα Κοντοβά είχε γνωστοποιήσει το θέμα της υιοθεσίας της μικρής Εϊντα πριν από μερικές εβδομάδες, κάνοντας μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό της. «Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου έναν χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου…» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, συμπληρώνοντας ότι έπειτα από μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκε στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ανοίξει τον φάκελό της και τη διαδικασία αξιολόγησής της για υιοθεσία.

Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκε σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στη ζωή της η Εϊντα. Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες, κατά τους οποίους θα πρέπει να μένει κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής, θα προχωρήσει σε επίσημη υιοθεσία.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα