Η εξομολόγηση του Κονδυλάτου έκανε τον Λιάγκα να συγκινηθεί (video)

«Έχω κι εγώ κάποια βιώματα, γι’ αυτό… Και με θλίβει πάρα πολύ όλο αυτό», είπε ο παρουσιαστής

Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Το πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα βιώματα που είχε από τον πατέρα του κάνοντας τους παρουσιαστές να συγκινηθούν.

«Είμαστε πολύ άνθρωποι που έχουμε ζήσει σε τέτοιου είδους οικογένειες και αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε να μας κυνηγάει, αλλά να γίνει ένα κίνητρο για να βρούμε την αξία μόνοι μας. Έχω βιώσει απόρριψη από τον μπαμπά μου, δεν με αποδέχτηκε και δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν τον ενδιέφεραν τα παιδιά του, δεν ήθελε να πάρει ευθύνες. Έχω βιώματα με τον πατέρα μου, αλλά καλύτερα να μην τα είχα. Αν είναι τα βιώματα να είναι άσχημα, καλύτερα να μην τα έχουμε στη ζωή μας. Υπήρχε βία, αλλά όχι προς εμένα και την αδερφή μου. Η ζωή τα εμπεριέχει όλα και εγώ είμαι πολύ καλά τώρα. Έχω καταλάβει την αξία μου, δεν περιμένω να μου τη δώσει αυτός. Σας βλέπω λίγο στεναχωρημένους, εγώ δεν είμαι».

Με τον Γιώργο Λιάγκα να προσθέτει: «Έχω τεράστιες ευαισθησίες για τις σχέσεις γονιών με παιδιά… Έχω κι εγώ κάποια βιώματα, γι’ αυτό… Και με θλίβει πάρα πολύ όλο αυτό».

https://www.youtube.com/watch?v=Gq7g9QagaK8

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.