Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Από τα γυρίσματα της «Αγγελικής», easy rider στο κέντρο της Αθήνας

Τον εντοπίσαμε στο κέντρο της Αθήνας

Ποιον γνωστό ηθοποιό εντόπισε ο φωτογραφικός μας φακός στο κέντρο της Αθήνας;

Άφησε για λίγο τα γυρίσματα της σειράς «Αγγελική» και κατέβηκε στο κέντρο να κάνει τις δουλειές του με το μεγάλου κυβισμού σκουτεράκι του.

Ο Πάνος Βλάχος ντυμένος casual εθεάθη στο κέντρο να οδηγεί το μηχανάκι. Ο ηθοποιός μόλις αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό φακό χαμογέλασε και χαιρέτησε ευγενικά.

«Δεν μπορώ κάθε μέρα να ψάχνω στο internet τι γράφει ο καθένας για μένα και να βγαίνω ν’ απαντώ. Για μένα είναι καλύτερο να μιλάς δημόσια μέσω του έργου σου και όχι μέσω των συνεντεύξεων. Αυτοί που μιλούν δημόσια μόνο με τις συνεντεύξεις τους είναι οι τηλεπερσόνες και οι influencers, που ουσιαστικά δεν έχουν κάτι σημαντικό να πουν.

Αν κάποιος με ακούσει, μ’ έχει δει μια φορά στο θέατρο κι έχει δει το όποιο μικρό ταλέντο μπορεί να έχω, τότε εγώ νιώθω ότι τοποθετήθηκα ως καλλιτέχνης. Το τι γράφει ο καθένας για μένα, το πώς παρερμηνεύει αυτό που λέω, το πώς τα κόβει και τα ράβει στο μοντάζ είναι δικό του θέμα.

Δεν μπορώ να έχω δέκα εκατομμύρια φίλους που να τους εξηγώ πώς εγώ βλέπω το χιούμορ. Προσπαθώ να μιλώ στα media πάρα πολύ λίγες φορές, γιατί θέλω καθετί που κάνω και λέω να εμπνέει κάποιον εκεί έξω. Ζούμε σε μια εποχή που δεν επικρατεί η ηθική», είπε ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».