Επίθεση στον Σπύρο Μιχαλόπουλο – To Facebook τον απέκλεισε μετά την ανάρτηση για τον Φιλιππίδη

Χυδαία επίθεση στον Σπύρο Μιχαλόπουλο μέσω facebook από υπερασπιστές του Πέτρου Φιλιππίδη

Χυδαία επίθεση στον Σπύρο Μιχαλόπουλο μέσω facebook από υπερασπιστές του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο σκηνοθέτης από το team της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 «Αγριες Μέλισσες», ο οποίος υπερασπίστηκε δημοσίως την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στον απόηχο των ισχυρισμών του διωκόμενου ποινικά ηθοποιού ότι δεν την παρενόχλησε σεξουαλικά σε παρελθοντική θεατρική συνεργασία τους αλλά είχε ερωτική σχέση μαζί της, και μάλιστα εις γνώσιν της συζύγου του, δέχτηκε πολλά προσβλητικά σχόλια στον λογαριασμό του στο facebook, κάτω από τις σχετικές αναρτήσεις που έκανε.

«Ρε Μιχαλόπουλε, άσε τα διαδικτυακά δικαστήρια και κοίτα να ανεβάσεις καμιά σειρά της προκοπής και όχι τηλεοπτικά σκουπίδια, όπως οι “Μέλισσες”… Τον Πέτρο δεν τον φτάνεις… Βασικά, ούτε μια τρίχα από τα α@@@ια του δεν είσαι σε επίπεδο καριέρας και αναγνωρισιμότητας. Σταμάτα να αυτογελοιοποιείσαι, λοιπόν, και κοίτα πώς θα βελτιωθείς ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος» του έγραψε κάποιος, έχοντας προφανώς τη διάθεση να τσακωθεί μαζί του.

Πολιτισμένα

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, παρότι αρχικά επέλεξε να του απαντήσει πολιτισμένα, στηρίζοντας την άποψή του υπέρ της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, εκείνος συνέχισε να του επιτίθεται και να τον βρίζει, λέγοντάς του, μεταξύ άλλων, πως «ζηλεύει τον Πέτρο Φιλιππίδη, γιατί τον ίδιο δεν τον ξέρει ούτε ο θυρωρός του!».

Τα σχόλια μεταξύ τους συνεχίστηκαν για ώρα, με αρκετούς ακόμη διαδικτυακούς επισκέπτες να παίρνουν θέση εναντίον του υπερασπιστή του Φιλιππίδη, ο οποίος έγραψε -μεταξύ άλλων- πως «η Παπαχαραλάμπους είχε σχέση με τον Φιλιππίδη», συμπληρώνοντας πως το είχε διαβάσει στα κουτσομπολίστικα περιοδικά της εποχής. Στην πορεία, μάλιστα, ο γκραν φαν του ηθοποιού βρήκε και συμμάχους, οι οποίοι επιτέθηκαν όλοι μαζί στον γνωστό σκηνοθέτη επειδή πήρε το μέρος της.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι υπερασπιστές του Πέτρου Φιλιππίδη έκαναν και αναφορές στο facebook για την αναπαραγωγή υβριστικών σχολίων στον λογαριασμό του, με συνέπεια οι ιθύνοντες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να τιμωρήσουν τον Σπύρο Μιχαλόπουλο με 24ωρο αποκλεισμό από τον λογαριασμό του. Το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω φίλων του στο facebook, με αποτέλεσμα η σελίδα του να γεμίσει με μηνύματα στήριξης.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...