Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νύχτα «φωτιά» για τη σύζυγο του Χαρδαλιά – Εμπρηστική επίθεση σε δυο επιχειρήσεις της

«Θρασύδειλα ανθρωπάρια» χαρακτήρισε τους άγνωστους δράστες ο υφυπουργός

Στο στόχαστρο άγνωστων εμπρηστών βρέθηκαν δύο επιχειρήσεις της συζύγου του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Χαρδαλιά στην περιοχή του Βύρωνα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι επιθέσεις εκδηλώθηκαν μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα έξω από το γυμναστήριο της Γιώτας Παναγιωτοπούλου, στην οδό Φορμίωνος 245, και έξω από το κατάστημα ενδυμάτων που διατηρεί ακριβώς απέναντι, στον αριθμό 238, μετατρέποντάς τα σε βομβαρδισμένο τοπίο.

Οι δράστες είχαν τοποθετήσει γκαζάκια στην είσοδο των δύο κτιρίων. Από τις σφοδρότατες εκρήξεις προκλήθηκαν ζημιές στις τζαμαρίες και στις προσόψεις των επιχειρήσεων, ενώ ξέσπασαν μικρής έκτασης εστίες φωτιάς, τις οποίες έσβησαν επτά πυροσβέστες που έφτασαν με δύο οχήματα. Επι τόπου έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ενώ από την Αστυνομία έγιναν πέντε προσαγωγές υπόπτων που βρίσκονταν κοντά στο σημείο των επιθέσεων. Ολοι αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο αργότερα, καθώς δεν προέκυψε κάτι εις βάρος τους.

Τους εμπρησμούς των καταστημάτων της συζύγου του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Χαρδαλιά ερευνούν παράλληλα η Αντιτρομοκρατική και η Πυροσβεστική. Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη καταδίκασε τη διπλή επίθεση.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση, τα ξημερώματα, με δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς στις δύο επιχειρήσεις που διατηρεί η σύζυγος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά. Η Πολιτεία θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία» αναφέρει σε γραπτή της δήλωση.

«Δεν τους φοβόμαστε»

«Θρασύδειλα ανθρωπάρια» χαρακτήρισε ο Νίκος Χαρδαλιάς τους δράστες της επίθεσης στα καταστήματα της συζύγου του. «Κάποια θρασύδειλα ανθρωπάρια, που αρέσκονται να παίζουν στο σκοτάδι, που είναι το αγαπημένο τους χόμπι, και πάντα με κουκούλες πιστεύουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν. Λέμε ξεκάθαρα ότι δεν τους φοβόμαστε. Δεν θα μας τρομοκρατήσουν. Θα παλέψουμε και θα φτιάξουμε πάλι με τη Γιώτα αυτά που η ίδια έχει παλέψει παρά πολύ καιρό να φτιάξει, αλλά σε κάθε περίπτωση το μήνυμα είναι ότι δεν κάνουμε βήμα πίσω σε αρχές και αξίες που σαν ενεργοί πολίτες και προσωπικότητες προσπαθούμε να υπηρετήσουμε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα μας τρομοκρατήσουν» δήλωσε, ενώ και η σύζυγος του υφυπουργού, η Γιώτα Παναγιωτοπούλου, έστειλε το δικό της μήνυμα: «Ενα έχω να πω: Ούτε βήμα πίσω. Η τρομοκρατία δεν περνάει».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς και η Γιώτα Παναγιωτοπούλου είναι παντρεμένοι δέκα χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, τη Δήμητρα. Η εντυπωσιακή ξανθιά σύζυγος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κατάγεται από την Κυπαρισσία και έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, όπου διατέλεσε και πρόεδρος το διάστημα 1997-1998. Μάλιστα, υπήρξε πρωταθλήτρια στίβου και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα