Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το ταξίδι στο Ντουμπάι: «Δεν ζω στον κόσμο μου» (video)

Επιστρέφει κι επίσημα στον ΣΚΑΙ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε ανήμερα της ονομαστικής της εορτής μέσα από την εκπομπή «Σου Κου Family».

«Μου έχει λείψει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο, μου έχει λείψει η δουλειά μου. Αυτό που μπορώ να πω στην παρούσα φάση είναι ότι μπαίνω σε μία πολύ όμορφη οικογένεια, γνώριμη για εμένα και είμαι πολύ ευτυχισμένη που, σήμερα ανήμερα της γιορτής μου, σηματοδοτείται ένα νέο ξεκίνημα για εμένα, σε ένα μέρος που επί της ουσίας μου άλλαξε την επαγγελματική μου ζωή.

Μέσα από τον ΣΚΑΪ, μέσα από το Survivor, μου ανοίχτηκε μία πόρτα και μου δόθηκε μια ευκαιρία στην τηλεοπτική μου καριέρα. Έτσι γυρνάω και χαίρομαι πολύ. Το τι θα κάνω, θα το δούμε…», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια στην κάμερα της εκπομπής.

Και ενώ οι φήμες θέλουν την παρουσιάστρια στο νέο reality «Αγρότης μόνος ψάχνει», η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», δεν το επιβεβαίωσε.

«Μπήκα στην οικογένεια του ΣΚΑΪ και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη! Έχω πάρα πολλή όρεξη και διάθεση! Ήδη δουλεύουμε, έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Το “Αγρότης Μόνος Ψάχνει” μ’ αρέσει, είναι πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα, αλλά δεν ξέρω ακόμη», δήλωσε.

Αναφορικά με τον Νίκο Κοκλώνη και μία ενδεχόμενη συνεργασία, σημείωσε: «Με τον Κοκλώνη είμαστε φίλοι, είχαμε συζητήσει κάποια project. Ένα από αυτά ήταν πολύ risky για μένα… Μου πρότεινε τον “Ορό της Αλήθειας”. Ο Νίκος είναι πολύ ταλαντούχος και ικανός και μακάρι στο μέλλον να τα πούμε».

Τέλος αναφέρθηκε και στο περιβόητο ταξίδι που είχε κάνει με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο Ντουμπάι, το οποίο μάλιστα είχε σηκώσει «κύμα» αντιδράσεων, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Δεν ήταν παράνομο που πήγα στο Ντουμπάι, δεν το έκρυψα κιόλας. Ήταν και στα πλαίσια δουλειάς γιατί και ο σύντροφός μου είναι επιχειρηματίας, δραστηριοποιείται στην εστίαση και γενικά σε διάφορους άλλους τομείς. Μπορεί κάτι να φαίνεται πιο προκλητικό και έντονο, δεν είχα τέτοια πρόθεση γιατί δεν μου αρέσει να ζω στον κόσμο μου και δεν ζω στον κόσμο μου. Κι εγώ πέρασα πολύ δύσκολα και στην προηγούμενη καραντίνα ήταν μακριά η οικογένειά μου, δεν μπορούσα να τη δω. Και τώρα η μητέρα μου δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο και σήμερα, σε μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα, δεν είναι εδώ».

https://streamable.com/nb5in6

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...