«Glam Wars»: Το νέο διαγωνιστικό σόου ομορφιάς που θα φέρει τα πάνω κάτω (video)

Η μάχη της ομορφιάς ξεκινάει δυναμικά

Το «Glam Wars» έρχεται στο OPEN και η μάχη της ομορφιάς ξεκινάει δυναμικά, στο νέο διαγωνιστικό show που θα προβάλλεται καθημερινά, από τη νέα σεζόν.

Ταλαντούχοι και δημιουργικοί make up artists και hairstylists, οι οποίοι θα μας εκπλήξουν με τη φαντασία τους και το ταλέντο τους, πρωταγωνιστούν στο «Glam Wars» και φιλοδοξούν να είναι αυτοί οι μεγάλοι νικητές.

Κάθε εβδομάδα, τέσσερις ομάδες, αποτελούμενες η κάθε μία από έναν hair stylist κι έναν makeup artist, διαγωνίζονται μεταξύ τους για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Καθημερινά η παρουσιάστρια του show θα τους δίνει και ένα διαφορετικό concept, ίδιο και για τις τέσσερις ομάδες, το οποίο θα πρέπει να εφαρμόσουν πάνω στα μοντέλα τους προκειμένου να παρουσιάσουν εντυπωσιακά κουρέματα, χτενίσματα και μακιγιάζ. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα και η μάχη ξεκινά.

Τρεις κριτές, experts της ομορφιάς και της μόδας, παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό κάθε δοκιμασία, σχολιάζουν και βαθμολογούν την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων συνολικά.

Για να καταφέρει όμως μια ομάδα να ξεχωρίσει στο διαγωνισμό και να κερδίσει, δεν αρκεί να πείσει την κριτική επιτροπή, πρέπει να εντυπωσιάσει και τους αντιπάλους της, καθώς οι ομάδες βαθμολογούν η μία την άλλη στο τέλος κάθε δοκιμασίας.

Στο τέλος της εβδομάδας η ομάδα με την υψηλότερη συνολικά βαθμολογία αναδεικνύεται νικήτρια, κερδίζει το έπαθλο των 1500 ευρώ και συνεχίζει στην επόμενη εβδομάδα που έχει να αντιμετωπίσει τρεις νέες ομάδες.

«Glam Wars», ένταση, δημιουργικότητα αλλά και ανταγωνισμός στο νέο διαγωνιστικό show του Open! Είσαι make up artist ή hairstylist με ταλέντο, φαντασία και άποψη;

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.