Κυριακή, 27 Ιουλίου, 2025

Topless και… μελετηρή η Μιχαλοπούλου

Σαν να μην έφτανε ο καύσωνας που σαρώνει όλη...

«Χρυσά» τραπέζια και ελληνικό γλέντι

Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να είναι στα φόρτε τους και οι σκαφάτοι μετά τη Μύκονο να ετοιμάζονται για Ιόνιο, αλλά από τώρα κλείνουν

Η «σιδηρά κυρία της Eurovision» Δάφνη Μπόκοτα πιάνει θέση στο πάνελ της...

Η «σιδηρά κυρία της Εurovision» Δάφνη Μπόκοτα θα βρίσκεται...

Ο Γιάννης Στάνκογλου φάντασμα τη νέα σεζόν

Ο Γιάννης Στάνκογλου... φάντασμα!Η Έλλη Τρίγγου και ο Ορφέας...

Θρίλερ στη Θήβα: Πακιστανός μπούκαρε στο σπίτι 65χρονης και τη βίασε

Τον απόλυτο τρόμο έζησε το μεσημέρι της Κυριακής μια 65χρονη στο χωριό Μουρίκι των Θηβών, όταν ένας νεαρός Πακιστανός εισέβαλε στο σπίτι της για να τη ληστέψει, αλλά, όταν την είδε μπροστά του, τη βίασε!

Σύμφωνα με την καταγγελία της ηλικιωμένης, ο 30χρονος αλλοδαπός παραβίασε την εξωτερική πόρτα της μονοκατοικίας της με σκοπό να αρπάξει χρήματα ή αντικείμενα αξίας. Ομως, μόλις βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο, εγκατέλειψε τα αρχικά του σχέδια, την ακινητοποίησε και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Οι εκκλήσεις για βοήθεια της άτυχης γυναίκας, που βρέθηκε μόνη και ανυπεράσπιστη στο έλεος του ανθρωπόμορφου τέρατος, δεν στάθηκαν ικανές να πτοήσουν τον αλλοδαπό, που ξέσπασε πάνω της τα σεξουαλικά του απωθημένα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή σαν να μη συνέβη τίποτα. Με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει, η 65χρονη κάλεσε έντρομη την Αστυνομία και περιέγραψε λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά του δράστη.

Στην Ασφάλεια

Σοκαρισμένοι και οι ίδιοι από το συμβάν, οι αστυνομικοί του τμήματος Θήβας άρχισαν άμεσα αναζητήσεις και λίγες ώρες αργότερα οι άνδρες μιας μεικτής περιπολίας συνέλαβαν τον αλλοδαπό βιαστή, ο οποίος κρατείται στην Ασφάλεια. Εκεί κλήθηκε για να τον αναγνωρίσει η άτυχη γυναίκα και, στο πλαίσιο της προανάκρισης, θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να επιβεβαιωθεί ο βιασμός της από τον 30χρονο. Στη συνέχεια θα σχηματιστεί η σχετική δικογραφία σε βάρος του νεαρού Πακιστανού και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που αλλοδαποί σπέρνουν τον τρόμο στη Θήβα και στα γύρω χωριά, καθώς, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, τα τελευταία χρόνια συμμορίες Πακιστανών και Αφγανών επιδίδονται σε μικροκλοπές, διαρρήξεις και σπανιότερα βιασμούς, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να κλειδώνονται από νωρίς στα σπίτια τους. Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, εκείνοι που αποδίδουν την αύξηση της εγκληματικότητας στο γεγονός ότι στην περιοχή λειτουργεί δομή φιλοξενίας παράτυπων μεταναστών και ζητούν αυξημένη αστυνομική παρουσία καθώς και παρέμβαση του Δήμου Θηβαίων, προκειμένου να απομακρυνθεί ο καταυλισμός.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι κυρίες που ξεχώρισαν με το στιλ τους στο Προεδρικό Μέγαρο

Ούτε οι κυρίες που συνήθως δίνουν χρώμα στην πολιτική ή όπου βρεθούν κατάφεραν να... φωτίσουν το Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση του

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Παντρεύεται γνωστό ζευγάρι – Αυτή είναι η προαναγγελία γάμου

Καλοκαίρι χωρίς γάμους γίνεται, δε γίνεται! Η προαναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν ανέδειξα ποτέ τον ωραίο μου εαυτό στην τηλεόραση, δεν το έπαιξα ποτέ γκόμενα»

Η γνωστή και πετυχημένη δημοσιογράφος μίλησε σε συνέντευξή της για την καριέρα της στην τηλεόραση.

Αστράψαν τα φλας στην Επίδαυρο

Ερωτευμένα ζευγάρια απόλαυσαν την Utopia στην Επίδαυρο. Ο λόγος...

Σπάνια εμφάνιση της Ναταλίας Λιονάκη – Η μοναχή Φεβρωνία στα εγκόσμια

Ταξίδι - αστραπή στην Κρήτη έκανε η μοναχή Φεβρωνία, που εθεάθη πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
spot_img
spot_img