Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν γίνεται να συνεργαστούμε ξανά με την Ελένη Τσολάκη»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Ναταλί Κάκκαβα για Παπανώτα: «Είπε λάθος, αλλά γιατί τον κρεμάσαμε στο Σύνταγμα;»

Η υπόθεση με τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για...

Εspresso Doppio – Η τροπολογία και η σημειολογική έννοια δύο κλαπανάρων του...

Μια τροπολογία, δύο κλαπανάρες Από ένα σημείο και μετά στη...

Μέτε-Μάριτ: Η πριγκίπισσα-διάδοχος της Νορβηγίας ζητά ξανά συγγνώμη για τη σχέση της...

Η πριγκίπισσα-διάδοχος της Νορβηγίας, Μέτε-Μάριτ, ζήτησε ξανά συγγνώμη για...

«8 Λέξεις»: Κατερίνα και Ιφιγένεια ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες (video)

Ο Οδυσσέας αποφεύγει να υπογράψει το συμβόλαιο με τη Σύνθια

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «8 Λέξεις» ο Άκης ρωτά επίμονα τη Βικτώρια και προσπαθεί να καταλάβει τι ήξερε εκείνη για τις κρυφές δραστηριότητες του Δημήτρη.

Εκείνη του μιλάει ειλικρινά και του αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που την έκανε να ματαιώσει τον γάμο τους. Στο μεταξύ, η κατάσταση ανάμεσα στον Μιλτιάδη και την Κατερίνα εξακολουθεί να είναι τεταμένη και η Ιφιγένεια το αντιλαμβάνεται.

Πιέζει τον πατέρα της, αυτός της εξομολογείται το πρόβλημα και η Ιφιγένεια αναλαμβάνει δράση, φτάνοντας για μια ακόμα φορά την Κατερίνα στα όριά της.

Ο Φρίξος υπογράφει με τον εκδότη τα συμβόλαια για την έκδοση του βιβλίου και παίρνει και προκαταβολή, γεγονός που ενθουσιάζει και τον ίδιο και την Έλλη. Αντίθετα, ο Οδυσσέας αποφεύγει να υπογράψει τα συμβόλαια με τη Σύνθια, παρότι η έκθεση είναι έτοιμη για τα εγκαίνια.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.