Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Ελένης – Λάμπρου και η εγκυμοσύνη της

Τίνος είναι το παιδί της Ελένης;

Πολλές οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Οι καλές ημέρες για τη Λενιώ και τον Λάμπρο δεν θα κρατήσουν για πολύ.

Το ζευγάρι που θα υποφέρει περισσότερο στις Άγριες Μέλισσες είναι και πάλι ο Λάμπρος με τη Λενιώ και όχι μόνο από την εξορία στη Λέρο, όπου θα τους στείλει η Χούντα. Θα επιστρέψει ο πρώην αρραβωνιαστικός της Λενιώς, ο Ζάχος ο οποίος θα τη διεκδικήσει. Η Ελένη, απ’ ότι θα φανεί, δεν τον ξέχασε ποτέ.

Κάπου εκεί θα «σκάσει» και η εγκυμοσύνη της Λενιώς στις Άγριες Μέλισσες όπως γράφει η εφημερίδα Ontime θα τον ζώσουν τα φίδια τον Λάμπρο, όταν καταλάβει ότι η γυναίκα του έχει πάρε δώσε με τον πρώτο της μεγάλο έρωτα. Εκεί που το ζευγάρι πιστεύει ότι πέρασαν όλα, τελικά τα δυσκολότερα είναι μπροστά τους. Η Χούντα πρώτα θα στείλει εξορία τον Λάμπρο και έτσι η Ελένη θα μείνει ολομόναχη να παλεύει, ενώ δεν θα την αφήσει αδιάφορη η ερωτική προσέγγιση του πρώην αρραβωνιαστικού της.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;





Μποζουκια Αθηνα