Ένοχος ο δάσκαλος της Ερέτριας – 12 χρόνια φυλάκιση για την αποπλάνηση 14χρονης

Στη φυλακή ο σάτυρος δάσκαλος

Ενοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό κρίθηκε ο δάσκαλος που κατηγορείται για την αποπλάνηση μιας 14χρονης στην Ερέτρια, το καλοκαίρι του 2020, με το δικαστήριο να του επιβάλλει ποινή φυλάκισης 12 ετών.

Ο 52χρονος εκπαιδευτικός του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερέτριας είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούλιο για τα αδικήματα της αποπλάνησης και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της ανήλικης μαθήτριας που φοιτούσε στην τρίτη τάξη του γυμνασίου.

Στο δικαστήριο, που έγινε στη Χαλκίδα, μαθήτριες κατέθεσαν υπέρ του δασκάλου (!), ο οποίος τόνισε στην απολογία του πως ουδέποτε υπήρχε αποπλάνηση εις βάρος της 15χρονης -σήμερα- μαθήτριας, η οποία, όπως ισχυρίστηκε, ήταν ερωτευμένη μαζί του.

Ο εκπαιδευτικός υπεραμύνθηκε της αθωότητάς του ισχυριζόμενος ότι προσπάθησε να μην έχει καμία σχέση μαζί της, κάτι που φαίνεται και από την ανταλλαγή μηνυμάτων τους στα social media, όπως επισήμανε.

Παρ’ όλα αυτά, όσα κατέθεσε στην απολογία του ο 52χρονος φαίνεται πως δεν έπεισαν το δικαστήριο, το οποίο αποφάσισε να τον κρίνει ένοχο χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. Και ενώ η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να καταδικαστεί σε φυλάκιση οκτώ ετών, η πρόεδρος αύξησε την ποινή σε φυλάκιση 12 ετών.

Ασκησε έφεση

Ο εκπαιδευτικός, ο οποίος οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές, άσκησε έφεση και η υπόθεση θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό. Στο πλευρό του δασκάλου βρίσκονταν συγγενείς και η σύντροφός του, οι οποίοι έκαναν λόγο για άδικη απόφαση. Από την άλλη, η πολιτική αγωγή και οι συγγενείς της μαθήτριας επέμειναν ότι τα αδικήματα έχουν τελεστεί σε βάρος της ανήλικης και ζητούσαν την παραδειγματική τιμωρία του 52χρονου.

Το περιστατικό είχε σοκάρει την Εύβοια πέρυσι τον Ιούλιο, όταν είχε περάσει το κατώφλι του γραφείου της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας μια γυναίκα η οποία είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση της μαθήτριας με τον δάσκαλο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε συλλέξει η Ασφάλεια, ο 52χρονος φέρεται ότι είχε χρόνια ερωτικό δεσμό με την ανήλικη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό