Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Από το Διαφάνι σε κρητική βεντέτα

Η Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη χτυπά ξανά με σειρά εποχής, στη μικρή οθόνη, από το φθινόπωρο! 

Η Θεοδοσία από τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1… Κρητικοπούλα στον Alpha, στη σειρά «Σασμός». Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη χτυπά ξανά με σειρά εποχής, στη μικρή οθόνη, από το φθινόπωρο!

Την όμορφη ηθοποιό, με το χαρακτηριστικό βαθύ βλέμμα και  τα μεγάλα μαύρα μάτια, την  αγαπήσαμε ως Θεοδοσία στο πλευρό του Λάμπρου, με την  πρωταγωνίστρια να καταφέρνει να καθηλώνει τους τηλεθεατές με τη δυνατή της ερμηνεία και το τραγικό της φινάλε. Ένα νέο σίριαλ, όμως, περιμένει την ταλαντούχα ηθοποιό,  στο οποίο θα τη δούμε ξανά ως  πρωταγωνίστρια, μια και η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη θα συμμετέχει στο καστ της σειράς «Σασμός», που βασίζεται σε μια κρητική βεντέτα, την οποία επηρεάζει σημαντικά.

Σύμφωνα με το  σενάριο, δύο νέοι όμορφοι, ζωντανοί, γεμάτοι ελπίδες, όνειρα  και ζωή, με την ορμή και τη χαρά της ηλικίας τους, συναντιούνται τυχαία σε μια πτήση τράνζιτ κι ερωτεύονται με την πρώτη ματιά. Δεν έχουν εκείνη την ώρα  ονόματα, οικογένειες, παρελθόν  ή μέλλον. Παρά μόνο παρόν, το  οποίο ζουν στο έπακρο. Μοιράζονται στιγμές μεγάλου πάθους  και, όπως ξαφνικά ήρθαν τόσο  κοντά, έτσι ξαφνικά οι δρόμοι  τους χωρίζουν. Σε μια άλλη χρονική συγκυρία,  έτσι όπως η μοίρα πλέκει τον  ιστό της, οι δυο τους θα βρεθούν  ξανά, αλλά σε άλλη κοινωνική  συνθήκη…

Οι οικογένειές τους  θα συγκρουστούν, όταν μυστικά  και λάθη του παρελθόντος έρθουν ξανά στην επιφάνεια. Μπορεί όμως ο έρωτας και η αγάπη  να σβήσουν για πάντα το μίσος,  φέρνοντας τον πολυπόθητο «Σασμό» (σιάξιμο); Την απάντηση θα  τη δώσει η νέα ερωτική, δραματική σειρά του Alpha, ο κορμός  της οποίας βασίζεται στο επιτυχημένο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη «Σασμός». Τα  γυρίσματα θα γίνουν σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Μυλοπόταμο,  Ψηλορείτη και αλλού, με τις προ διαγραφές μιας κινηματογραφικής ταινίας, αναδεικνύοντας τις  ομορφιές του τόπου».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα