Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

«Αγγελική»: Ο Νικόλας καταθέτει εναντίον του Παύλου και υπέρ της Σοφίας

Η Αθηνά, ο Δημήτρης και ο Παύλος  συνωμοτούν για να διώξουν τον Μιχάλη από το κτήμα

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Αγγελική» έχουν περάσει δύο βδομάδες, και ο Δημήτρης με την Κατερίνα είναι πανέτοιμοι για τον γάμο τους που είναι την επόμενη μέρα και όλοι στο σπίτι τρέχουν για τις ετοιμασίες.

Ειδικά η Λένα που έχει αναλάβει το φαγητό. Είναι πολλοί αυτοί που σπεύδουν να την βοηθήσουν και κάπως έτσι βρίσκονται ταυτόχρονα στην κουζίνα η Λένα, η Αγγελική, η Κατερίνα και ο Μιχάλης. Η Λένα τους χαζεύει και μονολογεί πως τα φέρνει η ζωή έτσι… και ότι φανταζόταν πως αυτές τις ετοιμασίες θα τις έκανε για το γάμο της Κατερίνας με το γιο της. Αυτή η σκέψη ταράζει πολύ την Κατερίνα, η οποία παρατάει στη μέση ό,τι έκανε και φεύγει γρήγορα από την κουζίνα.

Η Λένα αναρωτιέται τι συνέβη, τι είπε που μπορεί να την ενόχλησε και η Αγγελική, η οποία έχει παρατηρήσει τα έντονα βλέμματα του Μιχάλη και της Κατερίνας, σπεύδει να καλύψει την αμηχανία και δικαιολογεί την Κατερίνα στη Λένα λέγοντας πως είναι λογικό να είναι αναστατωμένη αφού ένας καινούριος κύκλος στη ζωή της μόλις πρόκειται να ανοίξει.

Ο Στέφανος κατατοπίζει το Μιχάλη σχετικά με τις αρμοδιότητές του καθώς πλέον έχει κανονίσει να φύγει από το κτήμα με την Αγγελική και τη Δανάη και μετά το γάμο θα μετακομίσουν στο καινούριο σπίτι που βρήκαν στην Αθήνα. Η Αθηνά με το Δημήτρη και τον Παύλο όμως έχουν άλλα σχέδια… συναντιούνται κρυφά και κηρύσσουν εκεχειρία μεταξύ τους ώστε να διώξουν το Μιχάλη όταν φύγει ο Στέφανος από το κτήμα. Η Σοφία πάει με τον Νικόλα στο δικηγόρο της για να καταθέσει εναντίον του Παύλου στην υπόθεση της κηδεμονίας των παιδιών και μετά συμφιλιώνονται ύστερα από τον καβγά που είχαν. Μετά τη συνάντησή του ο Νικόλας πάει να βρει την Χριστίνα, η οποία βγαίνει από το κέντρο αποτοξίνωσης και είναι αποφασισμένος να της πει τα πάντα για εκείνον ώστε να μπορούν να κάνουν μια καθαρή αρχή οι δυο τους που δεν θα βασίζεται στα ψέματα και τα μυστικά. Η Τζένη συναντάει τον Μάκη και του ζητάει να βρουν τρόπο για να παγιδέψουν τους Αργυρούς, χωρίς να ξέρει όμως ότι ο Παύλος την παρακολουθεί.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα