Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Αποκαλυπτική η Μαρία Σάκκαρη για τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (video)

«Καρφί» στον έρωτα

«Ηρθε από εκεί που δεν το περίμενα» είπε η διεθνούς φήμης τενίστρια Μαρία Σάκκαρη για τον έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Κι όπως όλοι οι μεγάλοι έρωτες έρχονται εκεί που δεν τους περιμένεις, ξαφνικά και αναπάντεχα, έτσι κι ο δικός της με τον γιο του πρωθυπουργού ήρθε σαν αστραπή. Η Μαρία Σάκκαρη, που διατηρεί εδώ και έναν χρόνο σχέση με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μίλησε για την προσωπική της ζωή στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή «Tik Talk». Η Μαρία την ώρα που μιλούσε για τον Κωνσταντίνο έλαμπε ολόκληρη.

Ερωτας είναι η αιτία… «Πάει ένας χρόνος τώρα που γνωριστήκαμε και η αλήθεια είναι ότι με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Ηταν ένα μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερό μου χρόνο μαζί του σε σχέση με το αν ήμουν μόνη μου, δηλαδή με ηρεμούσε, μου μιλούσε, ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός» είπε η τενίστρια, αποκαλύπτοντας: «…Ηταν η πρώτη φορά που ήρθε να με δει από κοντά και πάντα είναι υποστηρικτικός, δηλαδή και στα τουρνουά που ήμουν μόνη μου κι εκείνος στον στρατό προσπαθούσε να με βλέπει, παρά το ωράριο. Του οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ».

Δήλωσε δε ότι παίζουν μαζί τένις και μάλιστα με επιτυχία. «Θα τύχει να παίξουμε πολλές φορές, νομίζω του αρέσει να παίζουμε μαζί. Ούτε εκείνος ούτε εγώ έχουμε δώσει ποτέ δικαίωμα. Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί, μπορώ να μιλάω για εκείνον για ώρες. Εχουμε μια πολύ εύκολη σχέση, είναι πολύ εύκολος άνθρωπος» συμπλήρωσε η Μαρία Σάκκαρη, αποκαλύπτοντας πτυχές του νέου talk of the town.

https://www.youtube.com/watch?v=70CiZNd7W6Q&t=3s

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...




Μποζουκια Αθηνα