Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

«8 Λέξεις»: Η αλήθεια πληγώνει τον Άκη (video)

Μιχαήλ και Βικτώρια αποφασίζουν να παντρευτούν στην Κέρκυρα

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «8 Λέξεις» ο Άκης πιέζει την Ηλιάνα για να μάθει τι έχει μεσολαβήσει ανάμεσα σε εκείνη και τον Δημήτρη κι εκείνη αναγκάζεται να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Ο Άκης σοκάρεται από το θέατρο που έπαιζαν τα παιδιά του όλον αυτό το καιρό μπροστά στα μάτια του και προβληματίζεται από τη συμπεριφορά της Ηλιάνας, ενώ αισθάνεται ότι απέτυχε σαν πατέρας. Αποφασίζει να το ψάξει πιο βαθιά. Η Μάγδα ενδίδει στις πιέσεις του Αιμίλιου κι αποφασίζουν να προχωρήσουν σε μια ακόμα εξωσωματική.

Η Δάφνη κι ο Έκτορας έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ παράλληλα ο Αιμίλιος την πιέζει να προχωρήσει με το σχέδιο. Ο Μιχαήλ κι η Βικτώρια αποφασίζουν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στην Κέρκυρα. Ο Φρίξος αγχώνεται όλο και περισσότερο με την προοπτική της δημοσιότητας και σκέφτεται να κλειστεί στο καβούκι του. Η Αντριάνα κι ο Μανούσος συναντιούνται τυχαία στον δρόμο κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας γεννιέται. Η Κατερίνα κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα και πλησιάζει τον Άλκη.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα