Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

Ιερόδουλες στήνουν υπαίθρια πιάτσα για 5 ευρώ στην Πατρών – Πύργου

Η Εθνική των αναστεναγμών

Αλλάζουν συνεχώς τα στέκια του παράνομου αγοραίου έρωτα στην Πάτρα, αφού η αυξημένη ζήτηση μετά την άρση των περιορισμών κάνει τις γυναίκες που έχουν διαλέξει τον δρόμο της παράνομης πορνείας να αναζητούν νέες περιοχές, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους αιφνιδιαστικούς ελέγχους της Αστυνομίας.

Ωστόσο, το νέο «στέκι» τους έχει εντοπιστεί στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, και συγκεκριμένα στο ύψος των Βραχνέικων, όπου τα βράδια εμφανίζονται νεαρές Αφρικανές, αλλά και Ρομά ιερόδουλες, οι οποίες κάνουν «πιάτσα» στη δεξιά πλευρά του δρόμου, στο ρεύμα προς τον Πύργο, και προσπαθούν να πείσουν τους διερχόμενους οδηγούς να σταματήσουν για να τους προσφέρουν «υπηρεσίες», ζητώντας να τις πληρώσουν ακόμη και με μερικά… κέρματα!

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ αλλά και με τους κατοίκους της περιοχής, οι νεαρές κοπέλες που πουλάνε το κορμί τους εμφανίζονται πριν από τα μεσάνυχτα και μένουν ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Οταν βρίσκουν πελάτες τούς οδηγούν σε απόμερα σημεία, ανάμεσα στα δέντρα και στους θάμνους, και μέσα σε λίγα λεπτά ολοκληρώνουν το «έργο» για το οποίο πληρώνονται. Οσο για τα ποσά που ζητούν; Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει ό,τι θέλει και να κάνει πραγματικότητα τις φαντασιώσεις του πληρώνοντάς τις μόλις 5 ως 10 ευρώ!

Η «μετακόμιση»

Ως πριν από λίγο καιρό, οι νεαρές «ιέρειες του έρωτα», που τώρα ακροβολίζονται στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, έκαναν «πιάτσα» στο τετράγωνο μεταξύ των οδών Μιαούλη, Ρήγα Φεραίου, Τσαμαδού και Κορίνθου. Αλλωστε, τα περασμένα χρόνια αρκετές ιερόδουλες αναζητούσαν εκεί πελάτες τις νύχτες. Γνωστό στέκι ήταν, επίσης, ο παλιός σταθμός του τρένου στην Κάτω Αχαΐα, μπροστά σε ένα κλειστό περίπτερο.

Ωστόσο, πιθανολογείται πως οι ιερόδουλες αποφάσισαν να «μετακομίσουν» λόγω της λειτουργίας του προαστιακού, αλλά και των συνεχών ελέγχων που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί.

Οπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής, το φαινόμενο είναι πλέον καθημερινό, ενώ οι κοπέλες δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα στην προσπάθειά τους να βγάλουν μερικά ευρώ παραπάνω.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα