Διαζύγιο για τη Λεοντίτση του «My Style Rocks»

Χωρισμός ύστερα από σχεδόν δυόμισι χρόνια γάμου

Το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks», ενώ η ίδια φροντίζει να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή. Ο λόγος για την πρώην παίκτρια του reality μόδας στον Σκάι Σοφία Λεοντίτση, που, χωρίς να το περιμένει κανείς, έκανε γνωστό τον χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κατσίκια ύστερα από σχεδόν δυόμισι χρόνια γάμου.

Η Λεοντίτση, η οποία από τη σχέση της με τον Κατσίκια έχει φέρει στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι, ξάφνιασε τους ακολούθους της στα social media, όταν με ανάρτηση στο Instagram γνωστοποίησε όσα έχουν συμβεί στη ζωή της:

«Σε μια εβδομάδα περίπου βαπτίζουμε τον Γιαννάκη μας. Νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση βλέποντας τη ζωή του μέχρι σήμερα και πόσες στιγμές μάς έχει χαρίσει αυτό το παιδί, που θέλω ο Θεός να το έχει γερό να μας χαρίσει άλλες τόσες και άλλες τόσες… Φυσικά χωρίς τον μπαμπά του ο Γιαννάκης δεν θα υπήρχε, ούτε εγώ θα ήμουν μάνα σήμερα. Του οφείλω αυτή τη ζωούλα και αυτήν μου την ιδιότητα! Εύχομαι να είναι και οι δυο καλά ο ένας δίπλα στον άλλον. Σε τέτοιες στιγμές δεν υπάρχουν χωρισμένα ζευγάρια, αλλά ενωμένοι γονείς ευτυχισμένοι για το παιδί τους» έγραψε!

Για την ιστορία, το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στα τέλη Οκτωβρίου το 2018, όμως ύστερα από δυόμισι χρόνια κοινής ζωής αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, διατηρώντας εξαιρετικές σχέσεις για χάρη του παιδιού του!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...