Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

Ο σάτυρος αρχαιοφύλακας της Νισύρου έδειχνε πορνογραφικό υλικό στο σπίτι του σε...

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, «φορτωμένος» με βαρύτατες κατηγορίες,...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 2 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Φυλάξτε δύναμη και ενέργεια για όταν χρειαστεί, καθώς τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν. Να είστε απόλυτα σίγουροι ότι κινείστε έξυπνα και κανείς δεν μπορεί να σας στριμώξει στη γωνία.

ΤΑΥΡΟΣ: Οσο και να αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους άλλους, τίποτα δεν είναι τόσο δύσκολο να πραγματοποιηθεί, εάν εσείς το θέλετε πάρα πολύ. Μην παρασυρθείτε από ζήλιες της στιγμής και ξεσπάσετε πάνω στον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να υπάρχει γύρω σας ένα κλίμα δυσαρέσκειας, αλλά δεν μπορεί να σας καταπιέσει, αν δεν το προκαλέσετε. Παρά την καλή σας πρόθεση, έχετε ακόμα να αντιμετωπίσετε άτομα που φέρνουν δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συνεχής επαναφορά των σκέψεων και των πράξεών σας στα ίδια και τα ίδια θα σας εμποδίσει στην προσπάθειά σας να λειτουργήσετε δυναμικά και να δείξετε τα ταλέντα σας. Προτού σπαταλήσετε τα χρήματά σας, σκεφτείτε τις μέρες που θα έρθουν και τις ανάγκες σας.

ΛΕΩΝ: Η ανάγκη σας να κάνετε κάτι διαφορετικό από αυτά που κάνατε συνήθως θα σας προκαλέσει συνεχείς εκνευρισμούς και ανασφάλειες, όμως ο πανικός δεν θα είναι ο καλύτερός σας σύμβουλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να καταλάβετε πως τα καινούργια ξεκινήματα χρειάζονται ριζικές αλλαγές και εσείς ίσως να μην είστε έτοιμοι να δείξετε αποφασιστικότητα για να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε. Με διακριτικό τρόπο απορρίψτε προτάσεις που δεν σας δίνουν ικανοποιητικές λύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μια ειλικρινής συζήτηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ίσως σας κάνει να ανακαλύψετε αλήθειες που αγνοούσατε, γι’ αυτό μην αφήσετε την εσωτερική σας σύγχυση να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κανείς δεν λέει «όχι» στην επανάσταση, αρκεί να υπάρχει αιτία. Εάν θέλετε να εκφράσετε την αγάπη σας στον σύντροφό σας, κάντε το χωρίς αισθήματα αντιδικίας. Εργαστείτε σκληρά στον εργασιακό σας χώρο και αφήστε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μπορέσετε να δείτε τις ευκαιρίες γύρω σας, είναι απαραίτητο να επανεκτιμήσετε τις σκέψεις σας. Μην αφήσετε τη συναισθηματική απομόνωση να σας δημιουργήσει προβλήματα. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και περάστε την υπόλοιπη ημέρα με τη συντροφιά των φίλων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν έχετε λόγους να μην κάνετε παραχωρήσεις σε συζητήσεις που θα ανοίξετε, αφού έτσι κι αλλιώς μέσα από συμβιβασμούς καταφέρνετε πάντα να βρίσκετε γέφυρες επικοινωνίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να προλάβετε τις εξελίξεις στον επαγγελματικό σας χώρο, ανοίξτε το θέμα άμεσα και διορθώστε το, ακόμα και αν κρατάτε μέσα σας την υποψία ότι θα σας προδώσουν. Χαλαρώστε και μη τα βάζετε με τους άλλους, επειδή υπάρχει κάτι που βασανίζει το μυαλό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη βιάζεστε να γίνουν όλα μαζί, γιατί το κάθετι θέλει τον χρόνο του. Εσείς πάντως μπορείτε να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε μόνο εάν βάλετε τις δικές σας προθεσμίες. Στηρίξτε ηθικά έναν συνεργάτη σας για να αποδώσει περισσότερο απ’ ό,τι φαντάζεστε μια συνεργασία σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...