Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Οι «Άγριες μέλισσες» ταξιδεύουν στην Πολωνία

Το δημόσιο κανάλι TVP1 αγόρασε τα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1

Ήταν θέμα χρόνου η σειρά εποχής του ΑΝΤ1, το σίριαλ φαινόμενο με τους 2.000.00 τηλεθεατές, να πουληθεί και να αγοραστεί από τηλεοπτικά κανάλια του εξωτερικού.

Η παραγωγή «Αγριες μέλισσες» έχει όλες τις προδιαγραφές όχι μόνο να κάνει πάταγο σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Ευρώπης αλλά και σε όλο τον κόσμο και της άξιζε να μπει δικαιωματικά και στην πλατφόρμα του Netflix!

Στην Πολωνία λοιπόν θα ταξιδέψουν οι Σταμίραινες και οι Σεβαστοί, με την ευχάριστη είδηση να έρχεται την ώρα που οι συντελεστές και το καστ της δημοφιλούς σειράς πάνε με φόρα για τον τρίτο κύκλο της. Ετσι το τηλεοπτικό κοινό της Πολωνίας θα ζήσει την τραγική ιστορία των αδελφών Σταμίρη στο Διαφάνι και στον Θεσσαλικό Κάμπο από αυτό το καλοκαίρι!

Η φυλάκιση

Σκηνές που μας συντάραξαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, όπως η δολοφονία του Σέργιου και μετέπειτα ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου, η δολοφονία του Κλεομένη από τον Μελέτη, η κατρακύλα της Δρόσως στην Τρούμπα, η φυλάκιση και ο βιασμός της Λενιώς από τον Βόσκαρη, η αυτοκτονία της Αννέτ και η θυσία του Μιλτιάδη, η δολοφονία του εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικού όπως και αυτή του Γιάννου με ηθικό αυτουργό τον Διούκα Σεβαστό, όλα αυτά της μοίρας τα γραμμένα που είδαμε επί δύο χρόνια θα συγκλονίσουν και τους ξένους τηλεθεατές, καθώς ο έρωτας, ο πόνος, το πένθος είναι οικουμενικά συναισθήματα.

Τα δικαιώματα της σειράς αγόρασε το δημόσιο κανάλι TVP1 και οι υπεύθυνοί του ανέβασαν στα social media φωτογραφία με τη Λενιώ (Μαρία Κίτσου) και τη Μυρσίνη (Κατερίνα Διδασκάλου) γράφοντας: «Το ελληνικό σίριαλ “Αγριες μέλισσες”, που είναι παρά πολύ δημοφιλές στην Ελλάδα, με 276 επεισόδια, ξεκινάει καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 17.55, στο TVP. Εσείς τι θα κάνατε εάν ήσασταν η μητέρα του Σέργιου; Πώς θα αντιδράσει η πρωταγωνίστρια όταν μάθει ποιος σκότωσε τον γιο της;»

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα