Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 04 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα...

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

Επίδοξος βιαστής σκορπά τρόμο στου Ζωγράφου – Επιτέθηκε σε 21χρονη

Της χίμηξε κοντά στο σπίτι της

Επικίνδυνος επίδοξος βιαστής σκορπά τον τρόμο σε νεαρές γυναίκες στου Ζωγράφου! Ηδη ο μαυροφορεμένος «δράκος» επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις σε μια 21χρονη, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες και για άλλες επιθέσεις στην περιοχή!

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που διεξάγουν εκτενείς έρευνες, η 21χρονη γυναίκα βίωσε τον εφιάλτη στη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν κατέβηκε από το διαμέρισμά της για να πάει μέχρι το μίνι μάρκετ της γειτονιάς, στη συμβολή των οδών Μπισκίνη και Τραυλαντώνη.

Κατά την επιστροφή της στο σπίτι πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της ένας άγνωστος, που φορούσε μαύρα ρούχα και μάσκα, και όρμησε καταπάνω της, χουφτώνοντας το στήθος και τα γεννητικά της όργανα, ενώ δεν δίστασε να τη ρίξει στο έδαφος για να εκτονώσει τις αρρωστημένες ορέξεις του!

Παρά τον πανικό της, η 21χρονη αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα ο επίδοξος βιαστής να τραπεί σε φυγή και να χαθεί στο σκοτάδι. Το θύμα περιέγραψε στην εκπομπή «Tlive» όσα πέρασε στα χέρια του σεξουαλικού αρπακτικού.

«Οπως επέστρεφα στο σπίτι μου, σε μια διασταύρωση αισθάνθηκα έναν άνθρωπο να έρχεται πίσω μου. Καθώς γύρισα να δω τι συμβαίνει και δεν υπήρχε κάποιος ήχος να με προειδοποιήσει, μου επιτέθηκε. Εβαλε το ένα χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου και το άλλο στο στήθος μου και με έριξε κάτω. Οταν έπεσε ξανά πάνω μου, εγώ άρχισα να ουρλιάζω και ευτυχώς φοβήθηκε και έφυγε. Αμέσως σηκώθηκα και πήγα προς το σπίτι μου» περιέγραψε η νεαρή κοπέλα.

Αμέσως μετά περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του δράστη της επίθεσης. «Φορούσε μάσκα, μαύρο παντελόνι και μαύρο μπλουζάκι και ίσως να είχε και ένα σακίδιο. Η ηλικία του ήταν κάτω από τα 27. Στην διασταύρωση τη συγκεκριμένη στιγμή δεν ήταν κάποιος, αλλά πιο πάνω στα 50 μέτρα υπήρχε ένας άνθρωπος» ανέφερε η 21χρονη, συμπληρώνοντας ότι έχουν συμβεί και άλλα τέτοια περιστατικά στου Ζωγράφου:

«Υπάρχουν κι άλλα περιστατικά στην περιοχή. Μακάρι να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι να τον βρούμε και να μη συνεχίσει αυτό. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για το ίδιο άτομο. Ελπίζω, όμως, να μπορέσουμε να τον βρούμε. Εχω ήδη δώσει κατάθεση στην Αστυνομία».

Σεξουαλική παρενόχληση

Η ανεξήγητη έξαρση των περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης και επιθέσεων, που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, προβληματίζει έντονα τις Αρχές. Στις 5 Μαΐου μια 25χρονη μπήκε τρέχοντας στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης και κατήγγειλε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν νεαρό που την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα.

Στις 27 Μαΐου το πανελλήνιο συγκλονίστηκε από την απόπειρα αρπαγής ενός ανήλικου κοριτσιού στη Ραφήνα από έναν 46χρονο, ενώ στις 6 Ιουνίου μια 25χρονη κατήγγειλε ότι έξι Πακιστανοί τη γύμνωσαν έξω από την πλαζ της Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί και άρχισαν να μεταδίδουν την εικόνα της σε live streaming! Αποτροπιασμό προκαλεί και το περιστατικό με την 25χρονη έγκυο, η οποία έπεσε θύμα διαδοχικών βιασμών από τρεις αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας, στις 22 Ιουνίου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...