Η Άννα Βίσση a la «πριγκίπισσα» στο Μονακό για καλό σκοπό

Συναυλία της απόλυτης σταρ στο Μονακό για τη σωτηρία της φώκιας Monachus monachus

H απόλυτη Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση, θα προσγειωθεί μόλις τελειώσει το καλοκαίρι στο πριγκιπάτο του Μονακό, μια και στις 25 Σεπτεμβρίου, για ένα βράδυ μόνο, θα εμφανιστεί πρώτη φορά στη σκηνή του «Salle des Etoiles», στο Μόντε Κάρλο, η οποία θα φωτιστεί με τα χρώματα της Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συναυλία της Βίσση στο Μονακό θα υποστηρίξει έναν περιβαλλοντικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Ιδρυμα Prince Albert II of Monaco Foundation προκειμένου να στηριχθεί η πρωτοβουλία του Monk Seal Alliance (MSA), που είναι αφιερωμένη στη διατήρηση και την προστασία της μεσογειακής φώκιας Monachus monachus, το σπάνιο θηλαστικό της Μεσογείου, που είναι είδος υπό εξαφάνιση.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».