Η πρώτη εμφάνιση του Φιλιππίδη μήνες μετά τις καταγγελίες – Φορώντας καπέλο και γυαλιά (φωτο)

Δείτε φωτογραφίες

Ο Πέτρος Φιλιππίδης από τη στιγμή που «έσκασαν» οι καταγγελίες για απόπειρες βιασμών αλλά και για βιασμούς είχε απομονωθεί και δεν έβγαινε από το σπίτι.

Στον εισαγγελέα δεν εμφανιζόταν και τις απαντήσεις της έδινε μέσω υπομνήματος που κατέθετε ο δικηγόρος του.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στο Κολωνάκι να περπατάει φορώντας γυαλιά και καπέλο και την απαραίτητη μάσκα για τον κορονοϊό. Ο ηθοποιός ντυμένος casual μιλούσε στο τηλέφωνο ενώ περπατούσε στο κέντρο της Αθήνας. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μήνες μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Πηγη φωτο:tanea.gr

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...