Βαρύ πένθος για τη Σοφία Παυλίδου

Συλλυπητήρια...

Η Σοφία Παυλίδου βιώνει μεγάλο πένθος καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Η ηθοποιός την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram ποστάροντας μια φωτογραφία σε έξοδο με τη μητέρα της όταν ήταν μικρούλα. «Σαν σήμερα θα γιόρταζες… Ολγα… Έφυγες τρεις μέρες νωρίτερα για το μεγάλο ταξίδι … Πηγές να βρεις το μπαμπά μας… Ένα χρόνο άντεξες μακριά από τον Χρήστο σου… Είσαστε Άγγελοι τώρα εκεί ψηλά και μας προσέχετε. Αντίο μαμά μου. Ευτυχώς είχα προλάβει να σου πω πόσο σ’αγαπώ».

Πριν λίγο καιρό είχε ποστάρει φωτογραφία της μαμάς της ανήμερα της Γιορτής της μητέρας όταν εκείνη πάλευε για τη ζωή της στο νοσοκομείο.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...