Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Μαρία Κορινθίου: «Δεν είχα πλάτες, δεν έγλειψα ποτέ κανέναν κι αυτό το τίμημα το πληρώνω ακόμα και τώρα»

«Από την πρώτη στιγμή υπήρχε μία “επίθεση” απέναντί μου»

Η Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που ακούει κατά καιρούς με ότι κι αν ασχοληθεί.

Σου ανατέθηκε το περασμένο Πάσχα από την Αρχιεπισκοπή η αφήγηση του θρήνου της Παναγίας. Δέχτηκες αρκετά αρνητικά σχόλια, πριν καν το τολμήσεις. Ποια είναι η εμπειρία σου από αυτό;

Ζητήθηκε αρχικά από τον Γιάννη να αναλάβει την παραγωγή. Κατά συνέπεια, κι εμένα μου ζητήθηκε από την Αποστολή της Αρχιεπισκοπής να αφηγηθώ, δηλαδή να κάνω ανάγνωση τον θρήνο της Παναγίας, το Εγκώμιο της Μεγάλης Παρασκευής. Αισθάνθηκα μεγάλη τιμή. Ο θρήνος της Παναγίας είναι πολύ μεγάλο εγκώμιο, πολύ σημαντικό. Με εμπιστεύτηκε η εκκλησία κι αυτό δεν είναι λίγο. Βίωσα πολύ μεγάλη συγκίνηση! Μάλιστα, όταν τελείωσα την ανάγνωση στη δημοτική, για πέντε λεπτά έκλαιγα. Αυτό το έκοψε ο Γιάννης στο βίντεο. Έγιναν και τα γυρίσματα στην εκκλησία της Αγίας Φιλοθέης και το κλίμα ήταν πολύ έντονο. Αισθάνθηκα τιμή και κάθαρση!

Πώς ένιωσες με τα αρνητικά σχόλια, τα οποία είχαν ξεκινήσει να γράφονται πριν ακόμα γίνει η ανάγνωση; Αισθάνθηκες δικαίωση στην συνέχεια, που απέσπασες θετικές κριτικές;

Πάντα αυτό γίνεται αποδεδειγμένα, αν το παρατηρήσεις. Αλλά μου αρέσει, γιατί πάντα τους αποδεικνύω το αντίθετο και εκεί είναι η δύναμή μου.

Νιώθεις αδικία;

Το έχω δουλέψει πολύ μέσα μου, είμαι σχεδόν 20 χρόνια στο χώρο. Από την πρώτη στιγμή υπήρχε μία «επίθεση» απέναντί μου. Ήμουν ένα κορίτσι που ήρθε από την Αμερική, δεν ήξερα κανέναν και δεν συμβιβάστηκα ποτέ με κανένα μέτρο και καμία περίσταση. Δεν είχα πλάτες, δεν έγλειψα ποτέ κανέναν κι αυτό το τίμημα το πληρώνω ακόμα και τώρα, 20 χρόνια αργότερα. Αυτό, όμως, είναι που με έχει σώσει και με έχει κάνει να επιβιώσω σε αυτόν το χώρο, χωρίς να κάνω χάρη σε κανέναν. Μπορεί, λοιπόν, όλο αυτό να μου έχει κλείσει πέντε πόρτες, αλλά μου έχει ανοίξει άλλες.

Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα