Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι πολύ τυχερή γιατί φέτος θα λέμε κάθε μέρα μια καλημέρα με ανθρώπους που γουστάρω»

Το μήνυμά της για τη νέα της εκπομπή

Η Ελεονώρα Μελέτη λίγο μετά την ανακοίνωση του καναλιού για τη νέα της εκπομπή έγραψε δύο λόγια στο instagram.

«Δεν ξέρετε τι χαρά έχω… σήμερα κάναμε τη φωτογράφιση για τη νέα σεζόν στο @megatvcom… με τα απρόοπτα της, ( θα τα κρατήσω μυστικά) αλλά να, οι πρώτες φωτογραφίες από τα μαγικά χέρια του Τάσου Βρεττού!

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε φωτογραφίες με την dream team, αλλά σύντομα θα έρθουν κ αυτές! Κ την αποκαλω dream team όχι αλαζονικά αλλά γιατί είναι όντως η ομάδα των ονείρων μου!

Είναι σπουδαίο πράγμα να συν εργάζεσαι με ανθρώπους που ήθελες πάντα να συνεργαστείς κ δεν σε υποχρέωσαν να το κάνεις. Κ είμαι πολύ τυχερή γιατί φέτος θα λέμε κάθε μέρα μια ΜEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ, παρέα με ανθρώπους που όχι απλά εκτιμώ αλλά ΓΟΥΣΤΑΡΩ με τη καρδιά μου.

@tsouroskostas. Ένα όνομα πολλές ιστορίες! Ιστορίες που μας έχει διηγηθεί ο ίδιος μέσα από την πολυετή πείρα κ παρουσία του στην τηλεόραση κ τα δημοσιογραφικά γραφεία,
αλλά κ ιστορίες δικές μας, προσωπικές, με γέλιο (και κλάμματα) εξομολογήσεις, κ διακοπές στη Σκιάθο. Κ αν θέλω κάτι να πω στον Κώστα είναι το εξής: κώωωωσταααα…. Ελααααα θα καααααάνουμε μπανααααάανα! ( κάτι δικά μας)

@florindu ή αλλιώς «φλορετα». Ένα κορίτσι που γνώρισα το 2008 όταν πήγα στο star κ μαζί, παρέα με τα υπόλοιπα τρελόπαιδα, ανοίξαμε την εναλλακτική πολύ πρωινή ζώνη, με μια εκπομπή που έγραψε τη δίκη της ιστορία στους πίνακες της τηλεθέασης. Από τότε κέρδισα μια πολύ καλή συνεργάτιδα, που μετατράπηκε σε φίλη κ με τα χρόνια πια είμαστε οικογένεια, κ … συνέταιροι. TANTO ιταλιδάκι μου.

@patras_thanasis γνωριζόμαστε χρόνια. Υπάρχει μια αλληλοεκτίμηση που θα είχε οδηγήσει νωρίτερα σε συνεργασία αλλά πέρα από την πανδημία του COVID υπάρχει κ η πανδημία της «ξερολιασης» από «ειδήμονες» γιαλαντζί της tv! Ευτυχώς φέτος θ ακούμε κ στην τηλεόραση όλα τα ωραία που έλεγε πάντα έξω από τα δόντια τα τελευταία χρόνια στο ραδιόφωνο!
Πετάω από τη χαρά μου, κ περιμένω πως κ πως να ξεκινήσουμε!
Βεβαίως ΔΕΝ θα είμαστε μόνοι αλλά με μια δυνατή ομάδα από τους καλύτερους στο ρεπορτάζ κ τα ωραία μας που θα σας συστήσω σιγά σιγά με το καιρό!
Τη μπαγκέτα θα κουνά ο @vasilisgrigoropoulos κ τα μαγικά κουμπιά σκηνοθεσίας θα παίζει στα δάχτυλα η @natioannou που πάντα κάναμε “εκπομπάρες!”».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα