Μελωδικά «Μαγικά φιλιά» από την Χριστίνα Κολέτσα (video)

Eπιστρέφει δισκογραφικά

Η Χριστίνα Κολέτσα επιστρέφει δισκογραφικά και μας στέλνει «Μαγικά φιλιά». Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία έγινε γνωστή από το «Fame Story 3» και έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, ερμηνεύει ένα τραγούδι με πολύ ιδιαίτερα vibes, slow beat και μελωδίες που «ταξιδεύουν» τον ακροατή.

Τη μουσική στα «Μαγικά φιλιά» υπογράφει ο Mark F. Angelo, σε μια οικογενειακή σύμπραξη με την αδελφή του, τη γνωστή τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή. Στους στίχους, από την άλλη μεριά, έχει βάλει το χεράκι της η ίδια η Κολέτσα, σε συνεργασία με τον Δημήτρη Παπασταθόπουλο. Οσο για το καλοκαιρινό βιντεοκλίπ που συνοδεύει το κομμάτι, μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube, σε σκηνοθεσία Αλεξ Κωνσταντινίδη, με την εκρηκτική Χριστίνα πιο σέξι από ποτέ.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.