Σοκ στην Ρόδο – Του ζήτησε να χωρίσουν και τη μαχαίρωσε

Μαχαίρωσε τη σύζυγό του επειδή του ζήτησε διαζύγιο!

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από τη νέα γυναικοκτονία στη Δάφνη, την έκτη κατά σειρά στην Ελλάδα από την αρχή του χρόνου, μια νέα απόπειρα συγκλονίζει τη Ρόδο. Ενας 47χρονος Αλβανός δεν δίστασε να μαχαιρώσει την 36χρονη σύζυγό του επειδή του ζήτησε να χωρίσουν!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο αλλοδαπός, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, το βράδυ του Σαββάτου, γύρω στις 23.30, τσακώθηκε με τη γυναίκα του και μητέρα των ανήλικων παιδιών του. Ξαφνικά, σε κατάσταση αμόκ, της επιτέθηκε μαχαιρώνοντάς της στα πόδια, στα χέρια και στον λαιμό μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή Βουνάρα Ιαλυσού.

Από τις φωνές και τα ουρλιαχτά τρόμου σηκώθηκε στο πόδι όλη η γειτονιά, που ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Η άτυχη 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί φρόντισαν τα τραύματά της, που ευτυχώς ήταν επιπόλαια.

Γυναικοκτονίες

Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα έχουν σημειώσει τρομακτική αύξηση, ενώ από τον Ιανουάριο έχουν ήδη καταγραφεί έξι! Η Κωνσταντίνα, η Καρολάιν, η Γαρυφαλλιά και άλλες αθώες γυναίκες βρήκαν φρικτό θάνατο στα χέρια των συζύγων ή συντρόφων τους για ασήμαντες αφορμές. Η πρώτη δολοφονία γυναίκας για το 2021 έγινε στα μέσα Ιανουαρίου, με θύμα μία 54χρονη στα Μεσκλά Χανίων.

Η μητέρα δύο παιδιών έπεσε νεκρή από τα χέρια του Νορβηγού συντρόφου της μέσα στο σπίτι της, με 14 μαχαιριές. Τον Απρίλιο του 2021 η 28χρονη Κωνσταντίνα Τσάπα, μητέρα ενός νηπίου, δολοφονήθηκε μαζί με τον 31χρονο αδελφό της από τον εν διαστάσει σύζυγό της στη Μακρινίτσα. Εναν μήνα μετά, η 20χρονη Καρολάιν Κράουτς πνίγεται από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μπροστά στα μάτια της 11 μηνών κορούλας τους μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά.

Τον Ιούνιο μια 64χρονη πυροβολείται εξ επαφής από τον 75χρονο πρώην σύζυγό της, ο οποίος της έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι της, στην Αγία Βαρβάρα. Τον Ιούλιο η 26χρονη Γαρυφαλλιά Ψαράκου βρίσκει τον θάνατο, όταν ο 30χρονος σύντροφός της τη σπρώχνει από βράχια στη Φολέγανδρο και, τέλος, η 31χρονη Αλβανίδα στη Δάφνη μαχαιρώθηκε από τον 39χρονο σύζυγό της ενώ κοιμόταν.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.