Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Η Βικτόρια Σίλβστεντ δεν ξεκολλάει από τη Μύκονο

Αναστατώνει με τις «καυτές» καμπύλες της

Στα κρυστάλλινα νερά του νησιού των ανέμων συνεχίζει να κάνει βουτιές η Βικτόρια Σίλβστεντ. Το 46χρονο μοντέλο ανέδειξε την Κυριακή, για άλλη μια φορά, τις «θανατηφόρες» καμπύλες της σε παραλία της Μυκόνου, φορώντας ολόλευκο μπικίνι.

Βέβαια, η κατάξανθη πρώην Miss Σουηδία που είχε κλέψει τις καρδιές του αντρικού πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένου του Χιου Χέφνερ, όταν στο ξεκίνημα της καριέρας της φωτογραφήθηκε για το «Playboy», δεν παρέλειψε να βγάλει selfie και στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Φυσικά την ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, σχολιάζοντας ότι βρήκε τα σοκάκια «αξιαγάπητα και γοητευτικά».

Η Σίλβστεντ, η οποία έχει ποζάρει για λογαριασμό μεγάλων οίκων μόδας, όπως Chanel, Dior και Valentino, εμφανίστηκε μόνη στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ωστόσο είναι γνωστό ότι από το 2011 έχει σχέση με τον επιχειρηματία Μορίς Νταμπά. Ο δεσμός τους ξεκίνησε δύο χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Αμερικανό τηλεπαρουσιαστή Κρις Ράγκε και πολύ συχνά κάνουν μαζί διακοπές με το υπερπολυτελές γιοτ του.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα