Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ο ερωτευμένος Νιάρχος με τη Ρόου και η εγγονή του πλανητάρχη στη Μύκονο

Στη Μύκονο ο Τέο Νιάρχος με τη Ρόου - Κρουαζιέρα για τη Μέιζι Μπάιντεν στο Αιγαίο

Σταρ, jet-setters και χρυσοί κληρονόμοι χαίρονται το ελληνικό καλοκαίρι πάνω σε σκάφη και φουσκωτά ενώ η Ελλάδα καίγεται. Η Σαρλίζ Θερόν έφθασε στην Πάρο με mega yacht συνοδευόμενη από τα παιδιά της και 12μελή παρέα.

Με πλήρη μυστικότητα και αυστηρά μέτρα ασφαλείας απόλαυσε στην Ελλάδα τις διακοπές της η 20χρονη εγγονή του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν και κόρη του Χάντερ Μπάιντεν, Μέιζι, μαζί με οκτώ φίλες της. Η νεανική γυναικοπαρέα νοίκιασε πολυτελή θαλαμηγό και έκανε κρουαζιέρα σε Μύκονο και Πάρο. Η Μέιζι και οι φίλες της ενθουσιάστηκαν με τη Δήλο, τα αρχαία και την ενέργεια του μοναδικού νησιού, όπως και με την ελληνική κουζίνα.

Η Μέιζι με τις φίλες της πάνω στη θαλαμηγό

Η jet-setter και σχεδιάστρια κοσμημάτων Ευγενία Νιάρχου βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στη Μύκονο, στο νησί που λατρεύει και έχει ανοίξει την μπουτίκ Venyx Jewels στο ξενοδοχείο «Belvedere». Στο αγαπημένο της νησί φέτος έχει νοικιάζει και βίλα όπου γιόρτασε τα γενέθλιά της με την κολλητή της Ιταλίδα φίλη Μπιάνκα Μπραντολίνι και λίγους φίλους, όπως ο σχεδιαστής Peter Dundas και ο σύντροφός του Ευάγγελος Μπούσης.

Ευγενία Νιάρχου, Καμίλ Ρόου και Μπιάνκα Μπαρτολίνι

Στη Μύκονο βρίσκεται και ο αδερφός της και περιζήτητος γαμπρός του jet-set Θεόδωρος -Τεό, όπως τον φωνάζουν όλοι, Νιάρχος, στην αγκαλιά της καλλονής αγαπημένης του Καμίλ Ρόου. Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι η Καμίλ δηλώνει ξετρελαμένη με τη χώρα μας, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram στην αγκαλιά του Τεό, φωτογραφίζοντας την Ευγενία και χαϊδεύοντας μια γάτα στη Δήλο. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Here we go again. I love Greece». Επόμενος προορισμός του ερωτευμένου ζευγαριού θα είναι η Σπετσοπούλα.

Ο Τεό Νιάρχος αγκαλιά με την Καμίλ Ρόου

Η Καμίλ Ρόου

Ινκόγκνιτο

Φήμες θέλουν να φτάνουν στο ιδιωτικό νησί ινκόγκνιτο και ο πρωτότοκος Σταύρος Νιάρχος με τη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα. Το τρίτο παιδί του Φίλιππου Νιάρχου ασχολείται ενεργά με την τέχνη, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, αφού ο παππούς του Σταύρος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες παγκοσμίως με μια προσωπική συλλογή αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πριν από λίγα χρόνια αγόρασε ένα παλιό κτίριο στην περίφημη Melrose Avenue του Λος Αντζελες και το μετέτρεψε στην πιο underground γκαλερί με το όνομα «6817», από τον αριθμό της διεύθυνσής της. Ο 29χρονος Τεό έζησε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής του ηλικίας στην Ευρώπη, ενώ σπούδασε γραφιστική και φωτογραφία στο Chapman University της Καλιφόρνιας. Στα 11 του μετακόμισε στο Μάουι της Χαβάης και μυήθηκε στο σερφ. Μάλιστα έγινε θέμα στον παγκόσμιο Τύπο όταν κατάφερε να δαμάσει το Jaws, ένα κύμα στο Μάουι ύψους πάνω από 70 μέτρα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα