Ξέσπασε η Έλενα Χριστοπούλου – «Σε μια τέτοια τραγωδία εσείς μας δείχνετε πώς περνάτε στις διακοπές σας»

«Κρατήστε καβάντζα την αδιαφορία και μας την ξαναδείχνετε σε λίγες ημέρες από τώρα»

Έξαλλη η Έλενα Χριστοπούλου με όσους ποστάρουν στα social media φωτογραφίες με το πώς περνούν στις διακοπές τους την ώρα που καίγεται η Ελλάδα.

«Σε μια τέτοια τραγωδία που βιώνει η χώρα, όποιοι άνθρωποι με γνωστό ή άγνωστο επώνυμο, δείχνετε πώς περνάτε στις διακοπές και πόσο cool είσαστε, κρατήστε το για εσάς, για να δούμε αν έχουμε χώρα, δάση, σπίτια, ζωή κτλ κτλ σε 2 ημέρες από τώρα. Κρατήστε καβάντζα την αδιαφορία και μας την ξαναδείχνετε σε λίγες ημέρες από τώρα. Ευχαριστώ πολύ», έγραψε σε στόρι της στο instagram.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.