Η Δανάη Μιχαλάκη παντρεύεται στη Σύρο τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαγεωργίου

Μπορεί η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου να μην επιβεβαίωσαν ποτέ επίσημα την ημερομηνία του γάμου τους, ωστόσο η αναγγελία για την επισημοποίηση της σχέσης τους που δημοσιεύθηκε πριν από λίγο καιρό σε τοπική εφημερίδα της Σύρου, από τη μια, και οι pre-wedding φωτογραφίες που έχει ποστάρει το ερωτευμένο ζευγάρι στα social media τις τελευταίες ημέρες, από την άλλη, δείχνουν -αν μη τι άλλο- πως… σήμερα γάμος γίνεται στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί.

Τόσο η Δανάη, η οποία μεγάλωσε στη Σύρο, όσο και ο ηθοποιός και τραγουδιστής αγαπημένος της είχαν επιλέξει εξαρχής την 7η Αυγούστου ως ημερομηνία της ένωσής τους με πολιτικό γάμο, καθώς πρόκειται για τη γενέθλια ημερομηνία της όμορφης πρωταγωνίστριας της σειράς «Άγριες μέλισσες».

Όταν παρ’ όλα αυτά έγινε γνωστό πως θα παντρευτούν, προσπάθησαν και οι δύο -μέσα από δήθεν τυχαίες δηλώσεις φίλων τους- να… θολώσουν τα νερά αναφορικά με τον τόπο και την ημέρα του γάμου τους, ώστε να κρατήσουν μακριά από το χαρμόσυνο γεγονός τα φώτα της δημοσιότητας.

Η δημοσιοποίηση της γαμήλιας αναγγελίας τους, ωστόσο, κατέστησε σαφές πως το ευτυχές γεγονός θα λάβει χώρα (οριστικά!) στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης. Εκεί βρίσκεται το ζευγάρι εδώ και περίπου μία εβδομάδα, κάνοντας τις τελευταίες προετοιμασίες.

Τα… προεόρτια

Ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο που ανέβηκε στα Stories του Γιώργου Παπαγεωργίου στο Instagram δείχνει τον ίδιο να έχει αφεθεί στα χεριά ενός φίλου του κομμωτή για το γαμπριάτικο κούρεμά του. «Του γαμπρού το κούρεμα, του φίλου ξεπροβόδισμα» γράφει χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός και front-man της ροκ μπάντας Polkar. Η Δανάη Μιχαλάκη, από την άλλη μεριά, σε κάποιες φωτογραφικές αναρτήσεις που έχει κάνει από το κοσμοπολίτικο νησί δεν έχει σχολιάσει καθόλου το θέμα γάμος.

Φαίνεται όμως πολύ ευτυχισμένη και ειδικά σε ένα «κλικ» χωρίς μακιγιάζ που την έχει τραβήξει ο αγαπημένος της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού θα γίνει στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας, στην έπαυλη Τσιροπίνα στην Ντελαγκράτσια, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στην πισίνα του ξενοδοχείου «Alkyon», που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση.

Όσο για την επόμενη μέρα, το ζευγάρι θα βρεθεί μαζί επί σκηνής σε μια συναυλία των Polkar στη Σύρο, όπου η αγαπημένη ηθοποιός θα πάρει μέρος ως guest star.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο