Οι δηλώσεις του Οικονομόπουλου μετά το εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό – «Είχα συντροφιά τη πίστη μου»

«Είχα συντροφιά την πίστη και τους φίλους μου»

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Νίκου Οικονομόπουλου με τον κορονοϊό.
Παρά την ανησυχία που είχε προκαλέσει στους θαυμαστές και στα αγαπημένα του πρόσωπα η είδηση ότι χρειάστηκε να λάβει οξυγόνο υψηλής ροής, ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι πλέον καλύτερα και έτσι οι γιατροί τού έδωσαν χθες εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό.

Ο ίδιος, μέσα από την πρώτη ανάρτησή του μετά την επιστροφή στο σπίτι του, ευχαρίστησε τους γιατρούς του και μίλησε για τη μοναξιά του κορονοϊού.

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους. Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου.

Αν και η θεραπεία του Covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά τη πίστη μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου “έκλεβε” ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία» έγραψε.

Υπενθυμίζεται πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος δεν είχε εμβολιαστεί και είχε εκφράσει έντονες ενστάσεις για τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, νόσησε από την ασθένεια και χρειάστηκε μάλιστα νοσηλεία, καθώς εκδήλωσε σοβαρά συμπτώματα.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου