Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Η «Espresso» αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το νέο πρόγραμμα του Open

Opening με παλιά και νέα βαριά χαρτιά!

Πολύ «σκληρό για να πεθάνει» αποδεικνύεται τελικά το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Μπορεί από το Open να αποχώρησαν δυνατά ονόματα, όπως η Κατερίνα Καινούργιου και η Σίσσυ Χρηστίδου, και να έφυγαν κι άλλοι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι, αλλά να που έρχονται καλύτεροι!

Γιατί, ως γνωστόν, στη ζωή και την TV ουδείς αναντικατάστατος. Η «Espresso» σήμερα αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το νέο πρόγραμμα του καναλιού, που βγαίνει στον αέρα σε λίγες μέρες! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. H ενημερωτική εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» συνεχίζει με τον Ακη Παυλόπουλο και την Ευλαμπία Ρέβη, δυναμική και μάχιμη.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Η ταλαντούχα ηθοποιός Μπέττυ Μαγγίρα επιδιώκει να δώσει άλλον αέρα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, εμπλουτίζοντας την εκπομπή με νέες στήλες, ενώ τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης θα χρησιμοποιηθούν ώστε η παραγωγή να είναι διαδραστική. Μαζί της θα είναι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Δημήτρης Σαράντος και ο σεφ Κυριάκος Μελάς.

238753656 130447785963665 1684157034807124923 n
Κάτια Ταραμπάνκο

Στις 13.00 ακολουθεί το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με τη Λίνα Δρούγκα και αμέσως μετά πιθανότατα θα παίζει το «Glam Wars» με τη νικήτρια του «GNTM» Κάτια Ταραμπάνκο στην παρουσίαση. Τη σκυτάλη θα παίρνει περίπου στις 15.00 η μαγειρική εκπομπή με τον Βαγγέλη Δρίσκα «Κάθε μέρα σεφ» και αμέσως μετά, στην απογευματινή ζώνη, το κανάλι της Παιανίας φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια άλλη εκδοχή των «Οικογενειακών ιστοριών», με παρουσιάστρια την Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Lead in στο κεντρικό δελτίο με την Πόπη Τσαπανίδου θα δίνει η νέα καθημερινή σειρά του σταθμού με τίτλο «Η τελευταία ώρα».

φ4 MG 8866

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται και η επαναφορά των «Ράδιο Αρβύλα» στο Open από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, το κανάλι επέστρεψε με μια καλύτερη πρόταση, που δίνει και διοικητικό ρόλο στον Αντώνη Κανάκη, άρα διευρυμένες αρμοδιότητες, όπως σύμβουλος προγράμματος, οπότε το δέλεαρ είναι μεγάλο. Δύο φορές την εβδομάδα θα παίζεται και η έτερη σειρά με τίτλο «Σ’ αγαπώ μεν, αλλά» που βασίζεται σε ισραηλινό φορμάτ, με τη μόνη διαφορά ότι η εξέλιξή της θα είναι πολύ πιο γρήγορη.

Η Ελένη Τσολάκη θα μεταφερθεί το Σαββατοκύριακο μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ενώ συνεχίζονται η μαγειρική εκπομπή με τη Madame Ginger, οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση και εντάσσεται μια νέα ειδική εκπομπή για μαμάδες, με τη Μυρτώ Καζή και τον Ετεοκλή Παύλου, αλλά και η «Πρόκληση», μια καινούργια παραγωγή με την Ιωάννα Λίλλη και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, που θα βάζει γνωστούς αθλητές σε δοκιμασίες.

φ5 4
Νικολέττα Ράλλη

Με τίτλο «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» θα κάνει την πρεμιέρα της στο Open και η Νικολέττα Ράλλη. Η νέα εκπομπή θα έχει lifestyle θέματα και συνεντεύξεις και θα αρχίζει στις 3 το μεσημέρι. Το κανάλι επιθυμεί η πρεμιέρα να γίνει άμεσα, με επικρατέστερη ημερομηνία την 11η Σεπτεμβρίου, οπότε αρχίζουν οι περισσότερες εκπομπές του Σαββατοκύριακου. Επίσης, το πρόγραμμα του σταθμού θα εμπλουτιστεί τη νέα σεζόν με καινούργιες ταινίες πρώτης διαλογής, ενώ το Open έχει αποκτήσει και τα δικαιώματα του «Narcos», της σειράς γύρω από τη ζωή και τη δράση του Πάμπλο Εσκομπάρ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...