Στις φυλακές Τρικάλων ο πρώτος τρανσέξουαλ κρατούμενος

Την πόρτα των Φυλακών Τρικάλων, προκειμένου να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, πέρασε πριν από λίγες ημέρες ο πρώτος τρανσέξουαλ κρατούμενος.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, πρόκειται για έναν 60χρονο ο οποίος αυτή τη στιγμή κρατείται σε ειδικό θάλαμο για 14 ημέρες, καθώς θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου που ισχύει για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, παραμένει άγνωστο αν μετά το πέρας της καραντίνας θα μεταφερθεί μόνος του ή με άλλους συγκρατουμένους του. Βάσει των ισχυόντων κανονισμών, οι κρατούμενοι μεταφέρονται σε φυλακές σύμφωνα με το επίσημο φύλο τους.

Η διεύθυνση των Φυλακών Τρικάλων -σύμφωνα με πληροφορίες του Tv10.gr- πρόκειται να εξετάσει όλες τις παραμέτρους και σκοπεύει να χειριστεί το ζήτημα με την ανάλογη διακριτικότητα.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.