Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

Εν ενεργεία πρωτοδίκης κατήγγειλε βιασμό από πρώην πρόεδρο Εφετών

Οι πιέσεις του ισχυρού άνδρα για φωτογραφίες με εσώρουχα ενώ η κοπέλα ήταν ακόμα στη σχολή

Γροθιά στο στομάχι είναι η καταγγελία μιας εν ενεργεία πρωτοδίκου, η οποία αναφέρει σε επιστολή της ότι έπεσε θύμα βιασμού από πρώην πρόεδρο Εφετών των διοικητικών δικαστηρίων και βασικό στέλεχος της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών!

Ξεδιπλώνοντας το κουβάρι της φρίκης, η πρωτοδίκης αναφέρει ότι οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις άρχισαν όταν εκείνη ήταν στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών στη Θεσσαλονίκη και ο δράστης διατελούσε μέλος της εξεταστικής επιτροπής του εισαγωγικού διαγωνισμού.

Μετά την τοποθέτησή του στην ΑΕΠΠ, της ζητούσε επιτακτικά να του στείλει φωτογραφίες της με εσώρουχα σε άσεμνες στάσεις, ενώ της είχε εκμυστηρευτεί επίσης ότι διατηρεί αρχείο με πορνογραφικό υλικό, «προφανώς υπονοώντας ότι ενδέχεται να το χρησιμοποιήσει αν η εκάστοτε γυναίκα δεν είναι βολική μαζί του», όπως τονίζει η καταγγέλλουσα.

Ωστόσο, η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει και την άτυχη γυναίκα να προβεί σε επίσημη καταγγελία ήταν η επιμονή του πρώην προέδρου Εφετών να της ζητάει τηλεφωνικά να του στείλει πορνογραφικό υλικό και φωτογραφίες της, λίγο καιρό μάλιστα μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές που κατέκαψαν την Αττική!

Σε εκείνο το τηλεφώνημα η πρωτοδίκης ισχυρίζεται ότι ρώτησε το βασικό στέλεχος της ΑΕΠΠ πώς μπορεί να συνεχίζει να την παρενοχλεί ενώ υπάρχουν πρόσφατες καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, με εκείνον να της απαντά με περίσσιο θράσος ότι δεν φοβάται τίποτα και ότι δεν τον πειράζει κανείς:

«Συγκεκριμένα, έχει λάβει εγγυήσεις ισχυρής πολιτικής κάλυψης και συνιστά η παραμονή στη θέση του αντικείμενο συμφωνίας συγκεκριμένων υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών με το γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης» αναφέρει το θύμα στην καταγγελία του. Ακόμη πιο σοκαριστικές είναι οι περιγραφές της για τον βιασμό της από τον πρώην πρόεδρο Εφετών, αδίκημα το οποίο δεν έχει ακόμη παραγραφεί.

Οπως υποστηρίζει, ένα μεσημέρι, ενώ ήταν ακόμη στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, δέχτηκε πρόσκληση για γεύμα στην Εκάλη από το βασικό στέλεχος της ΑΕΠΠ.

«Σε όλη τη διάρκεια του δείπνου ήταν πολύ αποθρασυμένος, επέμενε να μου βάζει να πίνω συνέχεια, με κοιτούσε σαν σεξουαλικό αρπακτικό, κάνοντάς με να νιώθω άσχημα, και στο τέλος ήρθε μόνος του και έκατσε κολλητά δίπλα μου. Μετά από λίγο παρακάλεσα να φύγουμε και βγαίνοντας μου ζήτησε να τον συνοδεύσω σε ένα ξενοδοχείο δίπλα» αναφέρει η πρωτοδίκης, προσθέτοντας ότι προσπάθησε να φύγει μόλις διαπίστωσε ότι το ξενοδοχείο ήταν ημιδιαμονής.

Ηθελε κουβεντούλα

Ωστόσο, ο ανώμαλος δικαστικός λειτουργός την έπεισε να τον ακολουθήσει, λέγοντάς της ότι απλώς θέλει να κουβεντιάσει μαζί της για τα οικογενειακά του προβλήματα. Εν συνεχεία, μπαίνοντας στο δωμάτιο, της επιτέθηκε σεξουαλικά και άρχισε να τη γδύνει, ενώ παράλληλα ξεκούμπωνε το παντελόνι του! Μάλιστα, ενώ εκείνη αντιστεκόταν και προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια του, θύμωσε με την «γκρίνια» της, όπως χαρακτήρισε τις αρνήσεις και τα παρακάλια της να την αφήσει, καθώς «είχε λάβει χάπι σεξουαλικής διέγερσης και έληγε ο χρόνος ισχύος του»! Στο τέλος, την έσπρωξε και την πέταξε ανάσκελα στο κρεβάτι, όπου τη βίασε.

Στην επιστολή της η καταγγέλλουσα κάνει ακόμη λόγο για απόπειρες δωροδοκίας, εκβιάσεις και παρεμβάσεις στο δικαστικό έργο της από τον πρώην πρόεδρο Εφετών, επισημαίνει τη μεγάλη περιουσία που απέκτησε και τις καταθέσεις του σε τράπεζες του εξωτερικού και υποστηρίζει ότι απειλείται η ζωή της.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα