Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Απάτη με «μαϊμού» εμβολιασμούς σε εμβολιαστικό κέντρο στην Καρδίτσα

Παρέμβαση Πλεύρη με αυστηρότερο νόμο

Επειτα από δεκάδες περιστατικά «μαϊμού» εμβολιασμών σε όλη την Ελλάδα αποδείχθηκε περίτρανα ότι το σύστημα ελέγχου της διαδικασίας… μπάζει νερά!

Η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας παραδέχθηκε πως η διαδικασία ελέγχων είναι διάτρητη και φαίνεται πως θα προχωρήσει άμεσα στη θεσμοθέτηση ενός νέου αυστηρότερου πλαισίου, που θα βάζει φρένο στα ψεύτικα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης.

Οπως διαρρέει από την Αριστοτέλους, ο Θάνος Πλεύρης είναι αποφασισμένος να εξαγγείλει έναν νέο αυστηρό νόμο για τους εμβολιασμούς «μαϊμού» και τα πλαστά πιστοποιητικά, προκειμένου να αντιμετωπιστούν φαινόμενα όπως αυτό που είχαμε προ δύο μηνών στο Ασκληπιείο της Βούλας, αλλά και το πιο πρόσφατο στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τελευταίο περιστατικό, που αποκαλύφθηκε στο Κέντρο Υγείας στην Καρδίτσα, όλα άρχισαν από μία υπάλληλο, οποία, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, βεβαίωνε στο σύστημα εμβολιασμού ότι κάποιοι πολίτες είχαν κάνει το εμβόλιο ενάντια στον κορονοϊό, χωρίς όμως αυτοί να έχουν καν εμφανιστεί στο εμβολιαστικό κέντρο.

Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από την τυχαία παρατήρηση ότι η σφραγίδα γιατρού έλειπε από ορισμένα έγγραφα που συμπληρώνουν οι πολίτες οι οποίοι εμβολιάζονται. Ακολούθησε ενδελεχής έρευνα, η οποία έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής τουλάχιστον 47 εικονικούς εμβολιασμούς πολιτών, μόνο για τον μήνα Αύγουστο! Η παρέμβαση του Θάνου Πλεύρη ήταν άμεση και το μήνυμα που έστειλε προς όλες τις κατευθύνσεις ήταν ιδιαίτερα σκληρό.

«Αναφορικά με το περιστατικό στην Καρδίτσα, για εικονικούς εμβολιασμούς στο Κ.Υ. Παλαμά, επικοινώνησα με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ και του ζήτησα να διατάξει ΕΔΕ και να ενημερώσει άμεσα την Εισαγγελία. Δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά».

Πιθανή εμπλοκή

Ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Φώτης Σερέτης διέταξε τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης και η ελεγχόμενη υπάλληλος απομακρύνθηκε προσωρινά από τη θέση της, ενώ διερευνάται η πιθανή εμπλοκή και μιας νοσηλεύτριας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η διοικητική υπάλληλος έμπαινε παράνομα στο ηλεκτρονικό σύστημα με τους κωδικούς της γιατρού, αλλά κίνησε τις υποψίες επειδή πήγαινε στο Κέντρο Υγείας εκτός της βάρδιας της. Ενα σημαντικό στοιχείο που έχει προκύψει από την έως τώρα διερεύνηση της υπόθεσης είναι ότι η πλειονότητα των εικονικά εμβολιασμένων μένουν μόνιμα στη βόρεια Ελλάδα και πολλοί εξ αυτών κατοικούν στον τόπο καταγωγής της υπαλλήλου που εμπλέκεται στο σκάνδαλο.

Ερευνάται, μάλιστα, το ενδεχόμενο να πρόκειται για αντιεμβολιαστές, οι οποίοι για διάφορους λόγους ήθελαν να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, προκειμένου να έχουν ελεύθερη πρόσβαση είτε στην εργασία τους είτε σε άλλους χώρους.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα