Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

MEDIA

«Top Chef» – Η αποψινή δύσκολη δοκιμασία και οι εντάσεις (video)

08/09/2021 - 16:19 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Η χθεσινή δοκιμασία ανέδειξε δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, γι’ αυτή την εβδομάδα, τη Μαρίνα.

Το αποψινό επεισόδιο του«Top Chef» έχει άρωμα ελληνικό. Οι τρεις ομάδες μπαίνουν για μία ακόμη φορά στην κουζίνα για να αναμετρηθούν σε μία διαδικασία που θα κάνει πολλούς να… πεινάσουν. Στον πάγκο τους θα βρεθούν αγαπημένοι μεζέδες που συναντάμε σε μία ταβέρνα και οι σεφ θα πρέπει να εμπνευστούν από τα πιάτα αυτά και να τα αναδείξουν ως γαστρονομικές προτάσεις με έμπνευση και δημιουργικότητα. Το έργο των κριτών, Γιώργου Βενιέρη, Γκίκα Ξενάκη και Αστέριου Κουστούδη, είναι δύσκολο και η ομάδα που δεν θα τα καταφέρει θα έρθει στη συνέχεια αντιμέτωπη με μία πολύ απαιτητική ατομική δοκιμασία.

Οι 5 διαγωνιζόμενοι, σε μία δύσκολη γευσιγνωσία καλούνται να ανακαλύψουν τα υλικά ενός πιάτου και στη συνέχεια να το φτιάξουν από την αρχή.

Οι τόνοι ανεβαίνουν και κάποιοι θα τα καταφέρουν. Ένας όμως, θα παραμείνει στο σκοτάδι και θα πάρει τη θέση του τρίτου υποψήφιου προς αποχώρηση.

Πηγή: dedomeno.gr