Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Η Eλένη Τσολάκη κάνει πρεμιέρα το Σάββατο με την εκπομπή «Open Weekend»

Το «OPEN WEEKEND» θα έχει όλα τα τελευταία νέα, αποκλειστικά θέματα αλλά και πλούσιο ρεπορτάζ

Πρεμιέρα για το «Open Weekend» με την Eλένη Τσολάκη αύριο Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 09:50 στο OPEN.

Η Ελένη με την αισιοδοξία της και το χαμόγελό της θα μας λέει την πιο χαρούμενη καλημέρα κάθε Σάββατο και Κυριακή σε μία εκπομπή που θα τα έχει όλα.

Το «OPEN WEEKEND» θα έχει όλα τα τελευταία νέα, αποκλειστικά θέματα αλλά και πλούσιο ρεπορτάζ. Κάθε Σαββατοκύριακο λαμπεροί καλεσμένοι και αγαπημένα πρόσωπα έρχονται στο στούντιο και αποκαλύπτουν άγνωστες στιγμές της ζωής τους . Ακόμα η εκπομπή θα συνδέεται με όλη την Ελλάδα και θα μεταφέρει τις πιο όμορφες εικόνες παρέα με ανθρώπους που αξίζει να ακουστούν.


Μαζί με την Ελένη θα είναι και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ενώ στην παρέα τους θα συμμετέχουν: η Μαρία Φραγκάκη και ο Δημήτρης Μηλιόγλου. Ο Βασίλης Αναστασόπουλος αναλαμβάνει το ειδησεογραφικό κομμάτι της εκπομπής και θα έχει όλο το ρεπορτάζ για τα θέματα της επικαιρότητας.

Η διεθνούς φήμης chef Ντίνα Νικολάου αποκαλύπτει αγαπημένες της συνταγές και μαγειρεύει τα πιο νόστιμα πιάτα, δίνοντας  όλες τις συμβουλές για το τέλειο αποτέλεσμα.

Το «OPEN WEEKEND» με την Ελένη Τσολάκη έρχεται και αλλάζει τα Σαββατοκύριακα μας!

Πρεμιέρα αύριο στις 09:50 στο OPEN.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα