Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Βραδιά όλο λάμψη στα Εθνικά Ελληνικά Καλλιστεία – Ποιες κέρδισαν το στέμμα

«Οι διαγωνιζόμενες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους» είπε στην «Espresso» o πρόεδρος του θεσμού Νίκος Μπάμπαλης

Ενα πυροτέχνημα λάμψης και ομορφιάς άστραψε στον βραδινό αττικό ουρανό, με τη διοργάνωση των Εθνικών Ελληνικών Καλλιστείων που έγιναν στο Bolivar, στις 8 Σεπτεμβρίου, με διοργανωτή και πρόεδρο του θεσμού τον Νίκο Μπάμπαλη.

Σε έναν πανέμορφο χώρο στο Bolivar beach club restaurant, στον Αλιμο, 13 καλλονές διαγωνίστηκαν για την κατάκτηση των τίτλων: Star Ελληνικά Καλλιστεία, Star – Miss – Miss Young Ελληνική Ομορφιά 2021, Star Ελληνικά Καλλιστεία 2021, Miss Bolivar 2021, με την Κατερίνα Βακγάνσια να στέφεται Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2021 και την Ευγενία Αμουρσκάια Σταρ Ελληνικά Καλλιστεία 2021.

Ευγενία Αμουσκάια, Σταρ Ελληνικά Καλλιστεία 2021
Κατερίνα Βακγάνσια, Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2021

Πρόκειται για δύο ισότιμους, πρώτους τίτλους των Εθνικών Ελληνικών Καλλιστείων, με τις δύο νικήτριες να λάμπουν από ευτυχία μετά τη στέψη! Οι υπόλοιποι τίτλοι και τα στέμματα απονεμήθηκαν ως εξής: Miss Ελληνικά Καλλιστεία 2021: Νταϊάνα Τζάφα, Miss Ελληνική Ομορφιά 2021: Αντζελίνα Αλαφάκη, Miss Young Ελληνικά Καλλιστεία 2021: Ελένη Ντολόπουλου και Miss Young Ελληνική Ομορφιά 2021: Αντιγόνη Κεχαγιά!

Ο παρουσιαστής Νίκος Αναδιώτης

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς ήταν ο ηθοποιός και μοντέλο Νίκος Αναδιώτης, ενώ η επιτροπή για την ανάδειξη των νικητριών αποτελούνταν από τους σκηνοθέτες Μεγακλή Βιντιάδη και Ομηρο Ευστρατιάδη, τον θεατρικό επιχειρηματία Δημήτρη Αγγελόπουλο, τον τηλεοπτικό παραγωγό Ακη Χατζηαντωνίου, τον δερματολόγο Κωνσταντίνο Μακρυπίδη, τον επιχειρηματία Γιώργο Βαρζακανό, την τηλεπαρουσιάστρια Αννα Δούνη, τον ηθοποιό-μοντέλο Γιώργο Καραντζά, την παρουσιάστρια Μαρίνα Βλάχου και τη χορογράφο Olga Amurskaya.

Η Μαρία Μπάμπαλη με τον πρόεδρο του θεσμού Νίκο Μπάμπαλη

Μετά το τέλος των καλλιστείων, ο Νίκος Μπάμπαλης δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για το επίπεδο των καλλιστείων, ενώ μιλώντας στην «Espresso» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάθε χρόνο φροντίζουμε να ανεβαίνουμε ολοένα και πιο ψηλά στο διοργανωτικό κομμάτι! Φέτος όμως θεωρώ πως αγγίξαμε την κορυφή και διοργανώσαμε καλλιστεία που αποτελούν σημείο αναφοράς για τους διαγωνισμούς ομορφιάς! Οι διαγωνιζόμενες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αξίζουν πολλά μπράβο όχι μόνο στις εστεμμένες αλλά και σε όσες διαγωνίστηκαν».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα