Χρύσα Ζερβού – Η αθλητικογράφος ξεσπά για τα βρόμικα SMS πολιτικού «αρπακτικού»

Αποκαλύπτει το μπούλινγκ και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο παρασκήνιο

Η Χρύσα Ζερβού, εκτός του ότι είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα success story, καθώς κατάφερε, αφού έφυγε από την Κρήτη, να ακολουθήσει τα όνειρά της και να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία, το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Μιλώντας στην «Espresso» εξομολογείται πώς κατάφερε να… αποδράσει από το σπίτι της στα Ζωνιανά, καθώς ο πατέρας της δεν την άφηνε να φύγει από την Κρήτη, να ασχοληθεί με «ανδροκρατούμενα» επαγγέλματα, όπως είναι η αθλητική δημοσιογραφία, το ποδόσφαιρο και η διαιτησία, ενώ αποκαλύπτει το μπούλινγκ που βίωσε αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση γνωστού πολιτικού στη Θεσσαλονίκη!

Η σχολή διαιτησίας

Η όμορφη δημοσιογράφος σήμερα εργάζεται στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο site του ομίλου Creta, είναι στο γραφείο Τύπου της ομάδας του Ηροδότου Κρήτης, ενώ στο παρελθόν έπαιξε ποδόσφαιρο για 15 χρόνια και έχει τελειώσει σχολή διαιτησίας. Επίσης έχει εργαστεί στο αθλητικό site mikriliga.com, που φιλοξενεί ρεπορτάζ για τις μικρές κατηγορίες ποδοσφαίρου (Super League 2, Football League, Γ’ Εθνική).

Ο δρόμος όμως δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για εκείνη, καθώς πήρε την απόφαση ένα βράδυ να φύγει κρυφά από το σπίτι της στην Κρήτη και να πάει στην Αθήνα για να ακολουθήσει τα όνειρά της. «Σε ηλικία 18 ετών ο πατέρας μου δεν με άφηνε να φύγω από την Κρήτη και ήθελα να πάω στην Αθήνα να σπουδάσω αθλητική δημοσιογραφία. Ενα βράδυ, χωρίς να πω τίποτα σε κανέναν, τα μάζεψα, πήρα το πρώτο πλοίο της γραμμής και έφυγα για την Αθήνα, για να γραφτώ στη σχολή δημοσιογραφίας.

Για έναν μήνα ο πατέρας μου δεν μου μιλούσε, αλλά μετά το δέχτηκε, γιατί έβλεπε ότι το ήθελα πολύ. Αρχισα να δουλεύω σε αθλητικά sites και μπορούσα να πληρώνω τη σχολή μου και το νοίκι μου. Υπήρχαν οικονομικές δυσκολίες, έτρωγα μόνο μακαρόνια και πατάτες για να κάνω οικονομία και να μπορώ να βιοποριστώ» εξομολογείται στην «Espresso».

Συκοφαντίες

Οι δυσκολίες δεν τελείωσαν εκεί για τη Χρύσα, καθώς στα πρώτα της βήματα στα αθλητικά μέσα όπου εργαζόταν αντιμετώπισε μπούλινγκ από τους άνδρες συναδέλφους της. «Με έχουν συκοφαντήσει πολλές φορές και έχουν πάρει τηλέφωνα ζητώντας από τους διευθυντές να με απολύσουν από τη δουλειά μου. Παρόλο που είμαι γυναίκα, η συμπεριφορά μου είναι πολύ πιο παντελονάτη από πολλούς άνδρες που έλεγαν πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Οταν έχει κάποιος να μου πει κάτι, θέλω να το λέει ευθέως, όπως κάνω κι εγώ. Θεωρώ πως όταν κάποιος είναι ολοκληρωμένος στη δουλειά του, δεν έχει λόγο να σχολιάζει τους άλλους. Ευτυχώς, λόγω χαρακτήρα δεν δέχομαι συμπεριφορές προσβλητικές» εξηγεί και στη συνέχεια της εξομολόγησής της αποκαλύπτει ότι δεχόταν πρόστυχα μηνύματα από πολιτικό της Θεσσαλονίκης.

«Οταν είχα πάει Θεσσαλονίκη για δουλειά, ήταν ένας πολιτικός πολύ γνωστός που μου ζητούσε επίμονα να βρεθούμε. Αρχισε να μου στέλνει πρόστυχα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και τότε τον διέγραψα από παντού για να χάσει τα ίχνη μου» σημειώνει για τον άλλοτε «παντοδύναμο» πολιτικό άρχοντα της πόλης αποκαλύπτοντας όσα βρόμικα γίνονται στο παρασκήνιο, με πολιτικούς σεξουαλικά αρπακτικά που χρησιμοποιούν τη δύναμή τους για να παγιδεύσουν τα θύματά τους και να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους!

Ο γάμος της και ο τραγικός χαμός του ανθρώπου που έγινε η αιτία για να γνωρίσει τον άντρα της

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Χρύσα παντρεύτηκε τον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά Λάζαρο Γελαδάρη. Ο άνθρωπος που τους έφερε κοντά ήταν ο καλός τους φίλος, πρώην ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Σκαφτούρος, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τον περασμένο Ιούνιο. Η δημοσιογράφος μιλάει με συγκίνηση, όταν αναφέρεται στον καλό της φίλο.

«Ο Παναγιώτης ήταν ο λόγος που εγώ βρέθηκα στη Σαντορίνη και συγκατοίκησα πρώτη φορά με τον σύζυγό μου πλέον. Τότε ο σύντροφός μου έπαιζε στη Θύελλα Καμαρίου, στη Σαντορίνη, και ο Παναγιώτης εργαζόταν στην ομάδα ως τεχνικός διευθυντής. Εγώ έμενα στην Κρήτη και με τον Λάζαρο είχαμε σχέση από απόσταση. Ο καλός μας φίλος Παναγιώτης μεσολάβησε ώστε να πάω στη Σαντορίνη και να είμαι στο γραφείο Τύπου της Θύελλας, ώστε να είμαι μαζί με τον σύντροφό μου. Η απώλεια δεν συνηθίζεται. Η Σαντορίνη πάντα θα μας τον θυμίζει. Η κοπέλα του, η Θωμαΐς, ένας άγγελος σωστός, πάντα θα μας τον θυμίζει. Την αγαπάμε και έχουμε συχνή επικοινωνία… Κανείς μας δεν τον ξεχνάει» δηλώνει με δάκρυα στα μάτια.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την