Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

Η συναυλία της Βίσση με… billionaire κοινό, «είσοδο» 700 ευρώ και καλεσμένο τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Όλα τα λεφτά...

Τρέχουν και δεν φτάνουν μέλη της κοσμικής Αθήνας για να προλάβουν να δώσουν το «παρών» σε δύο glam events που οργανώνονται σήμερα, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, την ίδια περίπου ώρα, στο πριγκιπάτο του Μονακό.

  • Aπό τον
    Δημ. Λυμπερόπουλο

Ούτε η πανδημία δεν μπορεί να συγκρατήσει την κοσμική φρενίτιδα και το shopping therapy που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις πολυτελείς μπουτίκ και στα trendy εστιατόρια του πριγκιπάτου, όπου ακόμα και τα κομμωτήρια στα high class ξενοδοχεία «Hotel de Paris» και «Hotel Hermitage Monte Carlo» κάνουν χρυσές δουλειές, χτενίζοντας non stop κομψές Ελληνίδες που θέλουν να λάμψουν στην Κυανή Ακτή.

Μονακό… by night

Ετσι κι αλλιώς το Μόντε Κάρλο τις τελευταίες ημέρες έχει τιγκάρει από το Monaco Yacht Show 2021, στο οποίο την παράσταση κλέβουν τα ωραιότερα και πιο ντιζαϊνάτα super yachts στον κόσμο!

Ελενα Αμβροσιάδου

Εφοπλιστές, brokers, ναυπηγοί, ιδιοκτήτες mega yachts, όπως η Ελενα Αμβροσιάδου με το περίφημο «Γεράκι της Μάλτας», σχεδιαστές σκαφών, όπως ο Γιώργος Βαφειάδης, και λάτρεις του yachting, σαν τον πλαστικό χειρουργό Αρη Στεροδήμα με την εντυπωσιακή σύζυγο Μπεατρίς Στεροδήμα, όπως κάθε χρόνο, με εξαίρεση το 2020, τρέχουν όλη μέρα σε εκθέσεις, ενώ το βράδυ διασκεδάζουν στα πολυτελή εστιατόρια και clubs «Nobu», «Jimmy’s» και «Yacht club de Monaco», όπου δίνεται μάχη για να κλείσει κανείς τραπέζι!

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια στο πριγκιπάτο

Κανείς πάντως όσον αφορά τους Ελληνες δεν γνωρίζει τι πήγε στραβά και δεν συνεννοήθηκαν μεταξύ τους οι διοργανωτές, ώστε να μη συμπέσουν την ίδια μέρα τα δύο glam events, που δεν είναι άλλα από τη συναυλία της Βίσση και τα βαφτίσια της «πριγκίπισσας» του «Mr. Nammos» Ζαννή Φραντζέσκου.

Η Αννα Βίσση με τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Η συναυλία-δείπνο πάντως της απόλυτης Ελληνίδας σταρ στην αίθουσα «Salle des Etoiles» στο Sporting Monte-Carlo είχε οργανωθεί πολύ καιρό πριν και αναμένεται να συγκεντρώσει billionaire θαυμαστές της από όλο τον κόσμο, αφού η τιμή του εισιτηρίου με το δείπνο κοστίζει 700 ευρώ το άτομο. Θα είναι το πρώτο κονσέρτο της Αννας στο πριγκιπάτο και αναμένεται να το απολαύσει ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ο οποίος δηλώνει θαυμαστής της, με τους δυο τους να έχουν συναντηθεί και το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών της συναυλίας! Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από την κεφάτη βραδιά με άρωμα και χρώματα Ελλάδας θα δοθεί στο Ιδρυμα Prince Albert II of Monaco, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Monk Seal Alliance (MSA) που είναι αφιερωμένη στη διατήρηση και την προστασία της μεσογειακής φώκιας, του εμβληματικού είδους της Μεσογείου!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα