Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

«J2US» – Έκλεψε την παράσταση η Ιωάννα Τούνη με το μαύρο see through φόρεμά της

Just... Τουνάρα!

Βραδινές τουαλέτες, λαμπερό μακιγιάζ, αστραφτερά σκηνικά, σούπερ χτενίσματα, ζέσταμα στη φωνή, δημιουργικό άγχος, γέλια και παρεάκια με το «καλησπέρα σας»!

H «Espresso» ήταν στα παρασκήνια και εξασφάλισε φωτογραφίες από την πρεμιέρα του σόου της χρονιάς, του «Just the two of us»!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σε βαρύ πυροβολικό του σόου του Alpha εξελίσσεται η σεξοβόμβα Ιωάννα Τούνη, την οποία οι κριτές τη χαρακτήρισαν την «έκπληξη» της βραδιάς. Η ιέρεια του Ιnstagram και ο τραγουδιστής Νικηφόρος στην πρώτη τους εμφάνιση στη σκηνή ερμήνευσαν το «Είσαι» της Βίσση, αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια. «Είσαι πολύ καλύτερη από ό,τι νόμιζα ότι θα είσαι» της είπε η Βίκυ Σταυροπούλου. Πάντως, πέρα από τις φωνητικές της επιδόσεις, τα βλέμματα έπεσαν και πάνω στο φόρεμά της, το οποίο ήταν μαύρο see through, διαγράφοντας τη σιλουέτα της.

Τις εντυπώσεις έκλεψε και η εννέα μηνών έγκυος Κατερίνα Στικούδη, η οποία θα βρίσκεται στο green room για κάποια από τα lives του «J2US», μέχρι να γεννήσει! Η ωραία Κατερίνα θα δίνει τον παλμό από τα παρασκήνια. Μάλιστα, on air η Κατερίνα είπε ότι περιμένει αγοράκι!

Στο πλατό του σόου ανέβηκε κανονικά και ο πρώην «Survivor» Τζέιμς Καφετζής, στο πλευρό της Ειρήνης Παπαδοπούλου! Η συμμετοχή του Τζέιμς εξελίχθηκε σε ένα θρίλερ.

Ο Νίκος Κοκλώνης, μάλιστα, παραδέχτηκε πως το Σάββατο ήταν μία… περίεργη ημέρα για τον ίδιο, αφού έλαβε εξώδικο από τον Ατζούν Ιλιτζαλί που αφορούσε τον Τζέιμς… Ο Τούρκος έστειλε εξώδικο γιατί δεν έχουν περάσει έξι μήνες από την τελευταία συμμετοχή του Τζέιμς στο «Survivor», άρα δεν μπορούσε θεωρητικά να συμμετέχει σε άλλο πρότζεκτ.

Στα παρασκήνια ο Βαρθακούρης τραγούδησε με τη Δέσποινα το «Ερωτας είναι θαρρώ», ενώ γύρω τους γινόταν ένας μικρός χαμός από τον κόσμο της παραγωγής.

Ο Κοκλώνης φέρνει στη μικρή οθόνη την «Κατίνα» της Μεϊμαρίδη

Ο Νίκος Κοκλώνης μπαίνει δυναμικά και στη δημιουργία της ελληνικής μυθοπλασίας. Η τηλεοπτική εταιρία Barking Welll Media ετοιμάζει σειρά για την… Κατίνα!

O αεικίνητος παραγωγός και γνωστός παρουσιαστής διάβασε το νέο βιβλίο της συγγραφέως Μάρας Μεϊμαρίδη, «Κατίνα 1922-1925» και αποφάσισε να το ζωντανέψει στη μικρή οθόνη. Το βιβλίο, αλλά και το σίριαλ, είναι η συνέχεια του επιτυχημένου μυθιστορήματος «Οι Μάγισσες της Σμύρνης».

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο best seller του 2022 μεταφέρθηκε στο γυαλί το 2005 έως το 2006. Το βιβλίο «Κατίνα 1922-1925» έχει και πάλι στο επίκεντρο την Κατίνα. Το 1922 η Κατίνα μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή επιστρέφει στην Ελλάδα και φτιάχνει μαζί με τα παιδιά της το αρχοντικό της και τις επιχειρήσεις της στην Αίγινα. Μάλιστα, ύστερα από τρεις γάμους ερωτεύεται ξανά έναν Κερκυραίο λόγιο, τον Δημήτριο Μαντζώρο, με πολλά σκοτεινά μυστικά…

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα