Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του ο Γιώργος Πυρπασόπουλος

«Ξεπέρασα όλα και ήρθα και πάλι στην επιφάνεια μόνος μου, φεύγοντας στο Λονδίνο για τρία χρόνια»

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι καβάλησα το καλάμι στις χρυσές εποχές, γιατί ζούσα μια ζωή πολύ ξέφρενη, με πολλά ξενύχτια και το μυαλό μου δεν ήταν στο κεφάλι μου. Μπορεί και να πήγαινα κατευθείαν στο γύρισμα, απέδιδα οριακά και πάντα έβρισκα μία δικαιολογία, ότι το ξενύχτι κάνει καλό στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Δεν κινδύνευσα να χάσω κάποια δουλειά, αλλά την ίδια μου τη ζωή, γιατί έφτασα στα όριά μου με το ξενύχτι και αρκετές καταχρήσεις. Με ταλαιπωρεί αυτό το κομμάτι, αλλά τα ξεπέρασα όλα και ήρθα και πάλι στην επιφάνεια μόνος μου, φεύγοντας στο Λονδίνο για τρία χρόνια. Δεν γνώριζε κανείς τότε εάν είχα πρόβλημα, ούτε εγώ είχα εντοπίσει ότι είχα πρόβλημα. Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι ήμουν οριακά».

Όσο για το ελληνικό #metoo ανέφερε: «Για το #metoo δεν περίμενα τόσο χοντρά πράγματα, ήξερα για άσχημες συμπεριφορές, ενώ για άλλους υπήρχε ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από την αλήθεια. Σοκαρίστηκα πραγματικά με όσα έγιναν στο θέατρο. Εγώ έχω επιτεθεί σε σκηνοθέτη, ο παραλογισμός του με έβγαλε εκτός ορίων και πιαστήκαμε στα χέρια. Εντάξει, τα βρήκαμε μετά. Μιλάμε μέχρι και σήμερα, αλλά δεν με έχει ξανασκηνοθετήσει».

https://vimeo.com/616815849

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...




Μποζουκια Αθηνα